Eerste KWC-shop in Nederland geopend

De nieuwe keukenmengkraan KWC AVA maakt design met Zwitsers precisiewerk en betrouwbaarheid betaalbaar. KWC AVA heeft een puur, tijdloos design waarin ronde en kubistische een harmonisch samenspel vormen. En daarmee is de kraan een echte eyecatcher in de moderne keuken. Opvallend is de extreem platte bedieningshendel die zorgt voor een soepele, vederlichte bediening van de mengkraan. Een innovatief, onzichtbaar hendelmechanisme schuift en komt gelijktijdig omhoog bij het openen van de kraan. Dit zorgt voor een volkomen nieuw gevoel bij de bediening.

KWC AVA biedt verschillende varianten, met of zonder uittrekbare uitloop of uittrekbare vaatdouche, met de bedieningshendel boven, links of rechts. Ook in een bijpassende zeepdispenser voor handzeep of afwasmiddel is voorzien. De uittrekbare uitloop en vaatdouche liggen prettig in de hand en kunnen tot 70 cm uitgetrokken worden voor volop bewegingsruimte in de keuken. Hermetische isolatie voorkomt dat de greep van de vaatdouche of uittrekbare uitloop te heet wordt. De stijlvol geïntegreerde bedieningsknop op de vaatdouche zorgt voor de omschakeling van Neoperlstraal naar fijne zeefstraal. Dankzij de KWC Jetclean technologie wordt de afzetting van kalk voorkomen. De zeef is zo gemaakt dat de zeefgaten open gaan zodra er water doorheen stroomt. Wanneer er bij kalkrijk water toch afzettingen ontstaan, dan kunnen deze eenvoudig van het flexibele materiaal worden verwijderd. De sluiting is zonder gereedschap eenvoudig te openen en te sluiten voor het reinigen van de zeef.

KWC AVA is uitgevoerd in glanzend chroom en leverbaar vanaf 297,50 euro (incl. BTW). Het volledige KWC-assortiment, inclusief KWC AVA, is te zien in de onlangs geopende KWC-shop. Deze KWC-shop is gevestigd in Nolte Kà¼chen Center No.1 te Rotterdam.

Uitzonderlijke garantie
Ter onderstreping van het vertrouwen in de kwaliteit van haar producten biedt KWC op het volledige assortiment een uitzonderlijke, vernieuwde garantie. Alle KWC-producten worden geleverd met een all-in garantieperiode van maar liefst vijf jaar. Deze all-in garantie is inclusief voorrijkosten en arbeidsloon.

www.kwc.com