De keukenkraan wordt dagelijks intensief gebruikt. Daarom moet een keukenmengkraan er niet alleen goed uitzien, maar ook jarenlang perfect blijven werken. Het Zwitserse bedrijf combineert design, techniek en een aantrekkelijke prijsstelling in KWC LUNA. Met de moderne cilindervorm en de markante uitloop en hendel past deze designkraan zowel in de moderne als in de klassieke keuken.

Met of zonder vaatdouche

KWC LUNA biedt eigentijdse keukenmengkranen met eengreepsbediening in twee verschillende modellen. De keukenmengkraan met de praktische, draaibare uitloop biedt praktisch gemak. De uitloop is 270 graden draaibaar en is voorzien van een nieuw ontwikkelde uitloopgeleiding die zorgt voor een goede beweeglijkheid en een lange levensduur. Het model met de uittrekbare vaatdouche maakt het spoelen van de vaat en het wassen van groenten heel gemakkelijk. De vaatdouche is tot 70 cm uittrekbaar en is voorzien van de KWC JETCLEAN-technologie om afzetting van kalk en vuil te voorkomen. Bovendien is de greep van de vaatdouche voorzien van warmte-isolatie, waardoor deze nooit gevaarlijk warm wordt.

De KWC LUNA kranen zijn uitgevoerd in hoogwaardig chroom en verkrijgbaar vanaf 202 euro (inclusief BTW).

www.kwc.com

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Nadere informatie over het bovenstaande wordt u graag verstrekt door de heer Piet Pirovano van Hansa Nederland, telefonisch bereikbaar via 033 - 246 34 63 of door Gerda de Graaf van Presstige Public Relations, 033 245 00 70.

Nijkerk, 30 oktober 2008

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular