Apeldoorn, 7 juli 2009

REOSS International heeft in samenwerking met EduPer het opleidingsprogramma Lean Excellence ontwikkeld voor nederlandse ondernemingen (profit en non-profit) om te kunnen beantwoorden aan de dringende behoefte aan procesinnovatie.

De huidige economische en financiële crisis dwingt organisaties er toe om nog beter te kijken naar hun interne processen en de effektiveit en efficiëntie ervan. Veel thema´s als kostenreductie, kwaliteitsverhoging, productiviteitsstijging en het beter bedienen van de klantvraag komen steeds weer naar voren. De eeuwige vraag blijft altijd wat nu de beste manier is om deze zaken structureel en efficiënt aan te pakken zonder dat dit afbreuk doet aan werkplezier en motivatie van de medewerkers.

Om te kunnen beantwoorden aan de dringende behoefte aan procesinnovatie voor de profit en non-profit heeft het internationale trainings- en adviesbureau REOSS International (www.reoss.com) het programma à¢â‚¬à…“Lean Excellence ontwikkeld in samenwerking met een van haar partners EduPer (www.eduper.nl), bureau voor arbeidsmarktoplossingen, voor organisaties die willen profiteren van dit baanbrekende procesverbeteringsconcept.

Het programma Lean Excellence kan onder andere georganiseerd worden via een BBL-traject (Beroeps Begeleidende Leerweg) waardoor er mogelijkheid is tot financiering via de WVA (Wet Vermindering Afdracht).

Voor meer informatie kijkt u op: www.leanexcellence.nl

of kunt u contact opnemen via:

[email protected]