(Persbericht) In oktober presenteert Cadmes SolidWorks 2011 aan haar relaties en geïnteresseerden. Op 12 oktober in Amersfoort en op 28 oktober in Brussel.

Anoek Schellings, Marketing Manager Cadmes: à¢â‚¬Å“dit jaar hebben we gekozen om tijdens een groot evenement de nieuwe functionaliteiten te presenteren. We bieden onze bezoekers een gevarieerd programma aan, waarin zij zelf kunnen kiezen wat voor hen interessant is.à¢â‚¬

Gevarieerd aanbod
Naast de gezamenlijke SolidWorks 2011 à¢â‚¬Å“What‘˜s Newà¢â‚¬ presentatie biedt Cadmes bezoekers daarom de mogelijkheid zich in te schrijven voor diverse subsessies over specifieke onderwerpen.
Presentaties van bijvoorbeeld SolidWorks Simulatie, efficiënt product data beheer, Tips & Tricks sessies en een CAD Managers Bootcamp zijn een greep uit het aanbod.

Nieuwe add-ons
Ook zal er aandacht zijn voor, door Cadmes ontwikkelde, producten voor SolidWorks en SolidWorks Enterprise PDM zoals: een Category Wizard, Batchplot of Erp integratie. Voor SolidWorks gebruikers is zelfs een 30-tal add-ons ontwikkeld op het gebied van bijvoorbeeld document-, project- of design management.

Informatie markt
Apart van de sessies of tijdens de pauzes is er de mogelijkheid om in contact te komen met diverse leveranciers op de speciaal daarvoor georganiseerde infomarkt. Ook is het mogelijk een Meet&Greet aan te vragen met medewerkers van SolidWorks.

Bezoek Cadmes in Nederland in De Rijtuigenloods in Amersfoort, met zijn ruim 100 jaar een prachtig stukje engineering.
Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via de website van Cadmes www.cadmes.com. Deelname is gratis na voorregistratie.

Cadmes B.V. www.cadmes.com
Cadmes heeft diverse vestigingen in de Benelux en Duitsland. Zij is leverancier van CAD/ CAM/ CAE, Robotica en PDM-software. Tevens staat Cadmes haar klanten bij in training, ondersteuning en consultancy. Cadmes levert o.a. SolidWorks, SolidWorks Enterprise PDM, SolidWorks Simulatie, ENOVIA, Tacton, CAMWorks, Cimatron en Mastercam. Cadmes is maximaal door SolidWorks gecertificeerd en behoort tot de top 6 resellers wereldwijd