(Persbericht) Onze tijd van steeds snellere veranderingen blijkt een natuurlijk proces te zijn in de ontwikkeling van onze planeet en ons gehele zonnestelsel; een proces dat zich nu in een kritieke fase bevindt, en waarin ieder mens een belangrijke rol speelt. Wat zou jouw rol dan kunnen zijn?

De oude Maya's hadden liefst zeventien kalenders, waarvan sommigen tot miljarden jaren terug gaan en à©à©n van hun kalenders is de 'lange telling' die eindigt op 21 december 2012. Volgens deze kalender zouden we tegen het einde daarvan zo materialistisch worden dat dit zou instorten en transformeren naar een geheel nieuw bewustzijn. Moeten we daarom bang zijn voor een Apocalyps? Gelukkig niet. Apocalyps betekent letterlijk 'openbaring' of 'onthulling'. Volgens Peter Toonen laten de Maya's ons zien dat achter de huidige geld-, energie- en milieu crisis zich juist nieuwe kansen kunnen openbaren. Een update...

Het eerste Spiritueel Cafà© in Het Oude Politiebureau in Ede op 12 september jl. met Hans de Waard van de Jassentechniek was een groot succes. Sarala Krabbenborg, coach, trainer en inspirator, trok op 10 oktober jl. ook een volle zaal met haar lezing over de moed om jezelf te zijn. Peter Toonen volgt hen op met zijn lezing over 2012 op maandag 14 november 2011.

Peter Toonen is coach, inspirator, verteller en schrijver van negen boeken en vele artikelen vooral over de Maya kalenders. Hij wil het onzichtbare zichtbaar maken in en om ons heen. In de media wordt hij '2012-deskundige' genoemd. In 2003 won hij de Frontier Award voor zijn grensverleggend werk op het raakvlak van wetenschap en spiritualiteit.

Datum: maandag 14 november 2011, Locatie: Het oude Politiebureau in Ede, Aanvang: 20.00 uur, Entree: 12,50 euro (incl. koffie/thee). Aanmelden via ReCONNECT events: www.reconnectevents.nl.