(Persbericht) Het eerste Spiritueel Cafà© in Het Oude Politiebureau in Ede op 12 september jl. met Hans de Waard van de Jassentechniek was een groot succes. Sarala Krabbenborg, coach, trainer en inspirator, geeft tijdens het volgende Spiritueel Cafà© op 10 oktober a.s. een lezing met als titel ´Gelukkig zijn - de moed om jezelf te zijn‘˜.

Zijn we niet allemaal steeds op zoek naar geluk? Proberen we niet allemaal de omstandigheden te creëren waarbij we denken ons het meest gelukkig te voelen? Je zoekt je geluk in een mooi huis, een goede baan, een fijne relatie, kinderen, vakanties. Het gekke is dat als à©à©n voorwaarde voor geluk is ingevuld, je toch merkt dat je er maar kort van geniet. Opnieuw duikt dat gevoel van onvrede en onrust op. En dan komt er een moment dat je beseft "ik heb eigenlijk alles om gelukkig te zijn en toch ben ik dat nietà¢â‚¬.

Dat is het moment waarop je ziel heeft gewacht. Het moment waarop je beseft dat het ware geluk niet te vinden is in al deze uiterlijke dingen. Het moment waarop je je realiseert dat je toch echt iets anders moet doen in je leven dan dat je tot nu toe deed. Een omslag, een ommekeerà¢â‚¬¦ Maar daar heb je moed voor nodig! Maar als je deze kracht in jou aanboort dan ontdek je dat alles waar je naar op zoek bent al in jou ligt! Right here, right now! Deze lezing zal je prikkelen deze moed te vinden en voor het ware geluk te gaan.

Kom naar deze inspirerende lezing en ga voor jouw ware geluk. Na de lezing is er gelegenheid elkaar te ontmoeten. Datum: maandag 10 oktober 2011, Locatie: Het oude Politiebureau in Ede, Aanvang: 20.00 uur, Entree: 12,50 euro (incl. koffie/thee). Aanmelden via ReCONNECT events: www.reconnectevents.nl. Peter Toonen, 2012-deskundige, geeft een lezing tijdens het Spiritueel Cafà© in Ede op 14 november a.s.