Op zondag 7 februari organiseert College of MultiMedia (CMM) een open dag en gratis workshops, om geïnteresseerden in het creëren van multimedia, kennis te laten maken met de diverse opleidingen die zij bieden. De opleidingen die tijdens deze dag centraal staan, gaan eind februari en begin maart weer van start.

Open dag
Tussen 14:00 en 16:30 is iedereen welkom om aan te schuiven bij de diverse demonstraties tijdens de open dag van CMM. Deze demonstraties tonen onderwerpen en bijbehorende technieken uit de opleidingen: MultiMedia Engineer, 3D Producer, Digital Video Producer en Audio voor Video en 3D. Tevens lopen er studenten en docenten rond om allerlei vragen te beantwoorden, en interessante projecten te tonen.

Workshops
Ook zullen er op zondag 7 februari van 10:00 tot 15:30 uur, diverse workshops plaatsvinden. Geïnteresseerden die naast de open dag, ook hands-on willen ervaren hoe het is om bij CMM te studeren, kunnen zich inschrijven voor de volgende workshops; MultiMedia Engineer, 3D Producer, Digital Video Producer of Audio voor Video en 3D.

Het aantal plaatsen voor de workshops is beperkt. Inschrijven is mogelijk via de website www.cmm.nl, of per email [email protected]