Sinds een maand heeft VitaminVital foodsupplements een nieuw ontwikkeld libidoproduct, Man-V®, op de Nederlandse markt gebracht. Door de speciale samenstelling met o.a. Arginine AKG, OPC Pycnogenoles, Smilax regelii, Aswhaganda is Man-V® een sterk werkend, 100% natuurlijk erectiemiddel. VitaminVital foodsupplements is gespecialiseerd in het ontwikkelen van producten voor mannen met erectieproblemen. Man-V® is daar een product van.

Man-V® Libido Enhancer

Man-V® is een voedingsupplement dat speciaal ontwikkeld is om de kwaliteit van de mannelijke erectie te ondersteunen. Man-V® is een kruidenpreparaat op basis van natuurlijk plantaardige stoffen met een stimulerend effect op de seksuele potentie. Bovendien kan Man-V® bijdragen aan een totaal ontspannen gevoel van het lichaam na de gewenste seksuele activiteit.

Erectieproblemen komen wereldwijd naar schatting voor bij 152 miljoen mannen. Het grootste gedeelte daarvan bevindt zich in de leeftijd van 40 tot 70 jaar. Met het ouder worden van de man verminderd de weefselgevoeligheid voor hormonale impulsen, de uitscheidingsfunctie van de hormonale klieren verminderd en het totale endocriene controlerende systeem veranderd. Met een snelgroeiende bevolking en een langere levensverwachting van de man kunnen we verwachten dat de erectieproblemen een belangrijk gezondheidsprobleem kunnen worden.

Libido- en/of erectieproblemen kunnen een verscheidenheid aan oorzaken hebben, zowel psychisch als fysiek. Bij mannen tussen 40 en 55 jaar voltrekt zich een hormonale verandering gelijkend op die bij vrouwen in de menopauze. Bij de mannen noemen we deze periode andropauze of penopauze. In het Engels wordt het ook wel het ADAM syndroom genoemd (Adrogen Decline in Aging Man).

Hormonen en de vingers

Al meer dan een eeuw is bekend dat er een relatie is tussen de lengte van de wijs- en ringvinger en de aanmaak van testosteron bij mannen en vrouwen duidelijk verschillend is. Professor John Manning van de University of Central Lancashire baseert zich op de theorie dat lengte van de ring- en de wijsvinger bepaald wordt door de hormonen die zich in de eerste drie maanden van de zwangerschap in de baarmoeder bevonden.

De genen welke de testes en de eierstokken controleren, controleren ook de ontwikkeling van de vingers. De rechterhand wordt meestal gebruikt omdat deze het meest gevoelig is voor Foetaal testosteron. Een langere ringvinger dan wijsvinger duidt op een hogere testosteron blootstelling.

Mannen met een relatief korte ringvinger, of waarbij de wijsvinger even lang of langer is dan de ringvinger (meer oestrogeen) hebben een vergrote kans op overgewicht, hart- en vaatproblemen en een verminderd libido met het ouder worden.

Website

Sinds kort heeft VitaminVital foodsupplements een vernieuwde website. Deze website heeft een frisse uitstraling en is overzichtelijk ingedeeld. Op de website www.vitaminvital.nl kunt u informatie vinden over VitaminVital en de producten die zij in hun assortiment hebben. Verder geven zij op de website informatie en advies over libido en erectieproblemen. De nieuwe website is ontworpen door XIB Internet Marketing.