(Persbericht) Nu GRATIS VERZENDING op alle draagzakken met een waarde van meer dan € 60,00 (geldig t/m 30 juni 2011). Vul bij de bestelling de volgende kortingscode op de betaalpagina in: GV00530062011
----------------------------------------------------------------
De Manduca is een zeer populaire baby- en kinderdrager voor de veeleisende ouders. Met veel aandacht voor detail, werd deze babydrager in Duitsland ontwikkeld door een professionele draagconsulent en tegelijk moeder en over de jaren heen, dankzij de feedback van vele klanten, voortdurend verbeterd. Comfort en veiligheid stonden hierbij altijd op de voorgrond. In de zachte Manduca carrier draagt u uw kind dicht tegen het lichaam, bijna als in een draagdoek - maar dan zonder knopen!

De kinderdrager biedt een hoog niveau van draagcomfort, aangezien een extra brede tailleband en schoudergordel het grootste deel van het gewicht van uw schouders naar de heupen overbrengt, net zoals een goede rugzak. Dit voorkomt spanningen in schouders en nek en spaart uw rug, zodat u uw kind ook kunt blijven dragen als het groter en zwaarder wordt.

Zelfs pasgeborenen houden met de geïntegreerde infant insert stevig contact met het lichaam en kunnen vanaf het begin gedragen worden, waarbij de benen aanvankelijk nog in de draagzak blijven. Vanaf ongeveer 4 maanden, als de baby controle over het hoofd heeft, kunt u uw baby ook zonder de zitverkleiner in de orthopedisch juiste gespreide positie dragen, wat is belangrijk voor de gezonde ontwikkeling van de heupgewrichten. Naar keuze kunt u de Manduca Carrier als een buikdrager, heupdrager of later als een rugdrager gebruiken.

Als uw baby in slaap valt in de babydrager, vouwt u gewoon de verborgen hoofd- en neksteun open ter ondersteuning van het hoofd van uw kind. Door de geraffineerde geïntegreerde rugverlenging krijgen ook grotere kinderen (tot 20 kg) garandeerd nog steeds voldoende steun in de schouders.

Kleinere moeders of vaders kunnen profiteren van de schouderbanden die op drie manieren kunnen worden aangepast. Steviger gebouwde ouders kunnen de draagzak, dankzij de variabele heupgordel, zowel op de heupen en aan de taille bevestigen.

Eigenschappen van de Manduca baby- en kinderdrager

* Licht gewicht van ca. 600 g
* Opgevouwen slechts 40 x 20 x 15 cm, past in iedere rugzak
* Leeftijd van het kind: 0 - 4 jaar
* Gewicht van het kind: 3400 g - 20 kg
* Geïntegreerde infant insert voor pasgeborenen
* Opvouwbare rugverlenging voor oudere kinderen
* Geïntegreerde hoofd- en neksteun, traploos verstelbaar
* Gepolsterde heupriem, verlengbaar tot 140 cm
* Drie-weg verstelbare schouderbandjes, ideaal voor kleinere * ouders
* Gewatteerde beenopeningen, extra comfort voor uw baby
* Drie-punts veiligheidssluiting aan de heupriem tegen plotseling openvallen
* Gewatteerde gespen gaan snijden tegen
* Buikdrager, rugdrager en heupdrager
* Gedetailleerde gebruiksaanwijzing
* Wasbaar op 30° C, als delicate was, niet in de droger
* Materiaal: Gevoerd met 100% biologisch katoen, buitenste bekleding uit 55% hennep en 45% biologisch katoen
* Voldoet aan de Europese Norm EN 13209-2:2005

Voor meer info, kleuren en voor een breed assortiment draagdoeken en babydragers kijkt u op onze website www.babymaxi.nl.