Ter Aar, 19 april 2010 Onderzoek van Beef&Steak geeft aan dat mannen in Nederland van plan zijn dit jaar meer tijd aan de barbecue te besteden en vaker voor ´iets anders‘˜ te kiezen om te grillen. Onder de noemer ´iets anders‘˜ werden genoemd: spareribs, steaks, lamsracks en hele stukken vlees.
Het barbecuevlees waarop 63 procent zegt te zijn uitgekeken bestaat onder meer uit: voorgegaarde hamburgers, drumsticks, kipsatà© en varkenslapjes.
29 procent van de respondenten verwacht zelfs nieuwe technieken uit te proberen als langzaam garen (slow cooking) en indirect grillen.
De populariteit van koken en buitenkoken lijkt aan de wieg te staan van deze ommezwaai. 56 procent van de respondenten geeft aan zijn culinaire niveau te willen verbeteren.
Het onderzoek werd uitgevoerd in april 2010.

Over Beef&Steak
Beef&Steak is gespecialiseerd in premium steaks en vlees van onder andere rund, lam en varken. Producten zijn via internet te bestellen en worden binnen 24 uur bezorgd via postorder, in speciaal ontwikkelde verpakkingen zodat verse producten en diepvriesproducten minstens 30 uur op temperatuur blijven. Meer informatie via www.beefensteak.nl

Meer informatie:
Beef&Steak
Jan Faber
[email protected]
0653204345