Rozendaal, 9 december 2009 Op zaterdag 12 december om 15:30 uur zal Medinova Kliniek Klein Rosendael te zien zijn op RTL 4 tijdens het programma ´Naar de Kliniek‘˜. In deze nieuwe zevendelige reeks van ´Naar de Kliniek‘˜ worden wederom een aantal mensen gevolgd die in een kliniek een medische of esthetische behandeling ondergaan.

Elise Berntsen is 30 jaar en in augustus 2009 begonnen bij haar de eerste klachten. Aanvankelijk had ze alleen last van haar rug, maar naarmate de tijd vorderde kwamen er steeds meer klachten bij. Elise werkt vanaf haar 18e als uitvaartverzorgster, maar door de pijn in haar rug en de uitstraling naar haar been kon ze ook in haar werk een hoop dingen niet meer. Na een MRI wordt er bij Elise een hernia geconstateerd

In aflevering 5 van Naar de Kliniek wordt Elise door orthopedisch chirurg Phianne Bouwmeester in Medinova Kliniek Klein Rosendael aan haar hernia geopereerd. Doordat de hernia in Kliniek Klein Rosendael endoscopisch wordt verwijderd (door middel van een kijkoperatie) is er op de rug van Elise slechts een litteken van anderhalve centimeter te zien en kan ze de volgende dag alweer naar huis.

Naar de Kliniek is elke zaterdagmiddag om 15.30 uur te zien op RTL 4 en wordt zondag om 11.40 uur herhaald.

Over Medinova
Medinova is een netwerk van drie Zelfstandige Behandel Centra (ZBC‘˜s); Kliniek Klein Rosendael (in Rozendaal bij Arnhem), Kliniek Zestienhoven (in Rotterdam) en Kliniek OMC Haarlem. In deze klinieken worden onderzoeken en behandelingen aangeboden op het gebied van de orthopedie, plastische- en cosmetische chirurgie, oogheelkunde en algemene chirurgie. Deze klinieken worden geadviseerd en ondersteund door de Medinova holding, waar de afdelingen Personeel & Organisatie, Finance & Control, Facilitair, Marketing en Kwaliteit zijn ondergebracht.

De klinieken van Medinova zijn gespecialiseerd in dagbehandelingen. Medische ingrepen waarvoor u niet langdurig hoeft te worden opgenomen in een ziekenhuis. Klinieken met respect voor u als cliënt. Vrijwel zonder wachtlijsten. Kijk voor meer informatie op www.medinova.com