Rotterdam, 23 november 2009 Op zaterdag 28 november om 15:30 uur zal Medinova Kliniek Zestienhoven te zien zijn op RTL 4 tijdens het programma ´Naar de Kliniek‘˜. In deze nieuwe zevendelige reeks van ´Naar de Kliniek‘˜ worden wederom een aantal mensen gevolgd die in een kliniek een medische of esthetische behandeling ondergaan.

Jeroen Jansen is een fanatiek sportman. Al van jongs af aan doet hij aan atletiek met als specialiteit polsstokhoogspringen. Precies op het moment dat hij lijkt te gaan doorbreken tot de Nederlandse top gaat het vreselijk mis. Tijdens à©à©n van zijn sprongen landt Jeroen verkeerd en al snel blijkt dat hij een zware knieblessure heeft opgelopen. De voorste kruisband in zijn knie is helemaal afgescheurd.

Tijdens de derde aflevering van Naar de Kliniek wordt Jeroen gevolgd in zijn gang naar Kliniek Zestienhoven, van het intakegesprek met orthopedisch chirurg Dr Alex Fià©vez, de voorste kruisbandreconstructie, de nabehandeling bij de fysiotherapeut, tot aan het eindresultaat. Na zijn operatie moet Jeroen nog minstens 3 maanden revalideren en kan dan hopelijk zijn droom weer oppakken en Nederlands kampioen polsstokhoogspringen worden.

Naar de Kliniek is elke zaterdagmiddag om 15.30 uur te zien op RTL 4 en wordt zondag om 11.40 uur herhaald.

Over Medinova
Medinova is een netwerk van drie Zelfstandige Behandel Centra (ZBC‘˜s); Kliniek Klein Rosendael (in Rozendaal bij Arnhem), Kliniek Zestienhoven (in Rotterdam) en Kliniek OMC Haarlem. In deze klinieken worden onderzoeken en behandelingen aangeboden op het gebied van de orthopedie, plastische- en cosmetische chirurgie, oogheelkunde en algemene chirurgie. Deze klinieken worden geadviseerd en ondersteund door de Medinova holding, waar de afdelingen Personeel & Organisatie, Finance & Control, Facilitair, Marketing en Kwaliteit zijn ondergebracht.

De klinieken van Medinova zijn gespecialiseerd in dagbehandelingen. Medische ingrepen waarvoor u niet langdurig hoeft te worden opgenomen in een ziekenhuis. Klinieken met respect voor u als cliënt. Vrijwel zonder wachtlijsten. Kijk voor meer informatie op www.medinova.com

Website: http://www.medinova.com