(Persbericht) De belangen van het milieu is al heel lang een onmisbaar onderwerp in de maatschappij. Ook op het gebied van auto lease en shortlease wordt steeds meer aandacht besteed aan de milieukwestie. Auto‘˜s worden onderverdeeld in verschillende bijtelling percentages die afhangen van hun co2-uitstoot. Shortlease specialist VWP Car Rent houdt zich ook bezig met de belangen van een milieuvriendelijke leefomgeving en investeert daarom in milieuvriendelijke shortlease auto‘˜s!

VWP Car Rent heeft een ruim aanbod shortlease auto‘˜s die allemaal binnen de 14% bijtelling categorie vallen. 14% bijtelling wordt toegekend aan auto‘˜s die zuinig zijn en een maximale co2-uitstoot hebben van 95 gram per kilometer bij auto‘˜s die op diesel rijden en 110 gram per kilometer bij auto‘˜s die niet op diesel rijden.

Aanbod milieuvriendelijke shortlease auto‘˜s
Bij VWP Car Rent vindt u onder andere de volgende milieuvriendelijke lease auto‘˜s met 14% bijtelling: de Renault Twingo, de Peugeot 107, de Citroën C1, de Toyota Aygo, de Nissan Pixo, de Chevrolet Spark, de Renault Clio, de Toyota Auris Aspiration, de Volkswagen Polo BlueMotion, de Honda Insight, de Citroën DS3, de Opel Corsa 1.3 CDTI en de Toyota Prius 1.8. Al deze auto‘˜s hebben naast hun lage bijtellingpercentage ook zeer voordelige shortlease prijzen.

Wilt u ook een shortlease auto leasen die niet schadelijk is voor het milieu en ook nog eens zeer scherp geprijsd is? Bekijk dan de shortlease acties op www.vwpcarrent.nl/actie/autos/.