Het Nederlands amateurelftal voor spelers onder 16 jaar, dat deelneemt aan de Koninkrijksspelen op Curaà§ao, heeft dinsdag zijn tweede wedstrijd gewonnen. Onder 16 was nipt te sterk voor Aruba en zegevierde met 1-2.

Aruba kwam na ruim twintig minuten nog wel aan de leiding via Nathaniel Ras, maar nog voor de rust stelde Onder 16 orde op zaken. Na ruim een half uur was het Vincent van den Berg van Excelsior Maassluis die zijn ploeg weer op gelijke hoogte bracht, drie minuten voor het verstrijken van de eerste helft zorgde Marko Luksen zelfs voor een voorsprong.

In de tweede helft kwam er in de score geen verandering meer. In de eerste wedstrijd had Onder 16 verloren van de Nederlandse Antillen met 1-0. Dat land had eveneens van Aruba gewonnen, ook met 1-0.