Culinair genieten, zelfs met een glaasje wijn en toch in vier weken tijd tussen de 6 en 10 kilogram afvallen? Volg ook het NewNrgy dieet. Je bestelt online, betaalt veilig met iDEAL en krijgt de behandeling binnen 2 werkdagen zonder verzendkosten -brievenbuspassend- thuisbezorgd.

NewNrgy-online.nl biedt haar verantwoord- en medisch onderbouwd dieet ook aan via een veilige- en betrouwbare website. Om dit te waarborgen wordt gebruik gemaakt van iDEAL als betaalmethode en beschikken we over het Webshop Keurmerk.

Ons dieet is zo uniek en succesvol, doordat er met verschillende afslankmenu‘˜s wordt gewerkt. Zo is er voor iedereen een passende afslankbehandeling. Dit maakt het dieet ook uitermate geschikt voor personen met een verhoogde bloeddruk, diabetes, migraine, schildklieraandoening, lang lijnverleden of medicijngebruik.

Meer informatie is te vinden op newnrgy-online.nl

Over Webshop Keurmerk
De Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 dà© brancheorganisatie en hà©t Thuiswinkel Keurmerk van thuiswinkels die hun producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. Met meer dan 1500 aangesloten webwinkels is de Stichting het grootste erkende Keurmerk van Nederland.
De bij het Nederlandse Webshop Keurmerk aangesloten winkels staan onder onafhankelijk toezicht van de Stichting. De Stichting Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels.
---------------------
Voor meer informatie over dit persbericht:

NewNrgy online
Postbus 1126
1270 BC HUIZEN
NEDERLAND

E-mail: [email protected]