Romuald Macke, Service Manager bij NextiraOne Luxemburg nam de à¢â‚¬à…“Benelux Partner of the Year award in ontvangst tijdens het PANDUIT Partner Awards evenement dat doorging in Barcelona op 27 januari 2009. Het event vond plaats in het kader van Cisco Networkers waar PANDUIT als platinum sponsor haar Unified Physical Infrastructure (UPI) toonde met technologische input van partners Cisco en Emulex.
PANDUIT partners vanuit gans EMEA waren aanwezig.
Gastheer Steve Luczkiw, Vice President Strategic Partners, EMEA prees NextiraOne voor hun professionaliteit en uitstekende kwaliteit en verwees naar het succesvolle teamwork. à¢â‚¬à…“We danken NextiraOne voor hun loyaliteit en waarderen hen als partner. We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking en heel wat successtory´s in de komende jaren.
Romuald Macke zei à¢â‚¬à…“Wij zijn zeer vereerd met deze award. PANDUIT is koploper in de Unified Physical Infrastructure, een visie die heel wat meerwaarde biedt aan de eindklant.à¢â‚¬à…“
Dit jaar hebben PANDUIT´s partners nog een reden om te juichen met de lancering van het nieuwe partnerprogramma. Een nieuwe partner ranking, trainingen, business incentives en veel meer. Lees er alles over op www.panduit.com/partners of bel naar +32 (0)2 466 86 60 voor meer info.