Nieuw ontwerp van boekomslag en website voor het boek: à¢â‚¬Å“Het verloren Perkamentà¢â‚¬ van de auteur Ron Heymenberg door XCJ reclameproductie.

Over de Auteur

Ron Heymenberg heeft de afgelopen jaren diverse boeken geschreven en heeft in zijn nieuwste boek "Het Verloren Perkament " zijn meeslepende schrijfstijl gecombineerd met zijn grote passie voor geschiedenis. Een jarenlange studie van de Franse Katharen streek combineerde hij op wervelende wijze met een mysterieus verleden van zijn woonplaats "Amersfoort". Een grachtenpand welke hij zelf in 2007 in de binnenstad bezichtigde, had in de keuken een dichtgemetseld luik waarvan de makelaar niet kon vertellen wat er onder zat. Hij ging zelf op onderzoek en ontdekte in de stadsarchieven de ware geschiedenis van het huis. Een link met het door hem zo geliefde historische Katharengebied was gelegd.

Boekbeschrijving

Op internet staat een eeuwenoud grachtenpand te koop. Albert en zijn gezin kopen het pand maar nog maar net goed gesetteld vinden er zonderlinge gebeurtenissen in het huis plaats. Albert wordt gekweld door flarden herinneringen uit een ver en mysterieus verleden. Het mysterie krijgt hem in zijn greep en Albert gaat zienderogen achteruit, de dood lijkt hem in te halen.

In 1210 wordt de plaats Minerve in de Katharenstreek van Frankrijk belegerd door Simon van Montfoort. Honderd veertig ketters weigeren zich over te geven en storten zich in een door hen zelf aangestoken vuur. Door Europa gaat het verhaal over de ketters die zonder angst en ogenschijnlijke pijn het vuur in stapten als een lopend vuurtje. Velen zoeken naar het geheim voor de pijnloze dood maar dit lijkt goed verstopt te liggen in de mystieke Katharen streek, die haar geheimen maar moeilijk prijs geeft.

Twee eeuwen later voltrekken zich in de stad Amersfoort diverse wonderen welke toegeschreven worden aan Maria. In enkele jaren verandert de stad in een bedevaartsoord. Slechts twee personen weten de werkelijke oorzaak van de wonderen, Geertgen en haar dochten Alowien. Maar ook hier wint de dood op ongekende wijze, de pest krijgt de stad in haar greep.

Steun het KWF Kankerbestrijding met de aanschaf van dit boek

Met de aanschaf van het boek steunt u tevens een goed doel; KWF kankerbestrijding. Het boek wordt verkocht onder de actiecode A3020080184, dit is de code welke door de KWF Kankerbestrijding is toegewezen. Meer mensen de strijd tegen kanker te laten winnen, dat is de missie van de KWF Kankerbestrijding. Door de aanschaf van dit boek draagt u een steentje bij. Voor meer informatie over het belangrijke werk van de KWF Kankerbestrijding kunt u terecht op de website www.kwfkankerbestrijding.nl

Voor meer informatie:

XCJ reclameproductie

F.E. van der Meulen

Prof. Rà¶ntgenstraat 8

7311 AM Apeldoorn

055-5786129

www.xcj.nl

[email protected]

Bestel dit boek via: www.hetverlorenperkament.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular