(Persbericht) Eindhoven 10 Mei 2011 International Management Forum (IMF) lanceert de training Cloud Computing Professional die opleidt voor het internationaal erkende certificaat ´Cloud-Ready Professional࢑ž¢ (CRP)‘˜.

Overal ter wereld wordt op dit moment de internationale certificering 'Cloud-Ready Professional' uitgerold. Een unieke, leveranciersonafhankelijke certificering, waarvan de kwaliteit is en voortdurend wordt beoordeeld door experts van IBM, HP, EMC, Virtual Clarity, Cisco en ING.

Vervolgtraining Virtualization Professional
Voor of na de Cloud Computing Professional training kan men tevens deelnemen aan de tweedaagse Virtualization Professional training die opleidt voor het internationale ´Virtualization-Ready Professional࢑ž¢ (VRP)‘˜ certificaat. Beide trainingen zijn complementair en het maakt in principe niet uit welke training het eerste gevolgd wordt.

Uw docent is Peter H.J. van Eijk

Peter van Eijk is Cloud Performance Specialist en digital infrastructuralist en vaste columnist van Computable. Voorheen was hij o.m. als senior manager ICT strategie verbonden aan Deloitte.
Peter van Eijk is mede-ontwikkelaar en wereldwijd mastertrainer van de Cloud Computing Professional training.

Voor meer informatie zie de website van International Management Forum (IMF): http://www.imf-online.com

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van veelal certificerende (vaak ook schriftelijke) cursussen en (post-HBO) opleidingen. De cursussen sluiten direct aan bij het belangstellingsniveau van het management en professionals van (middel)grote organisaties en bestrijken onder meer het ICT, financiële en HRM-vakgebied. IMF is al bijna 25 jaar actief op de Nederlandse markt en sinds 15 jaar ook internationaal. De internationale cursussen en opleidingen worden in meer dan veertig landen verkocht.