Rotterdam/juni 2010. Eden Springs dà© marktleider op het gebied van waterkoelers introduceert een nieuw product: De Eden Unlimited vult vanaf nu ons assortiment leidingwaterkoelers aan. De nieuwe waterkoeler is een aanwinst voor ieder interieur en is rechtstreeks aangesloten op de waterleiding. De ideale oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven.

Gebruiksvriendelijk en multifunctioneel
Zuiver water met à©à©n druk op de knop: wie iets positiefs wil doen voor zijn klanten en medewerkers en tegelijkertijd de kosten laag wil houden, doet met de Eden Unlimited leidingwaterkoeler een uitstekende aankoop.

Naast een eigentijds design is de waterkoeler ook multifunctioneel. U kunt kiezen uit een combinatie met koud water / water op kamertemperatuur en koud water / heet water maar ook voor beide opties met koolzuurhoudend water. De directe verbinding met de waterleiding houdt de kosten daarbij binnen de perken. Naast de portemonee wordt daarbij ook het milieu gespaard. Want de recyclebare materialen en de energiebesparende werking garanderen dat het milieu wordt ontzien. Nog een voordeel: de Eden Unlimited maakt het transport en de opslag van flessen overbodig.

Wellness op de werkplek
Volgens een studie van de Universiteit Paderborn is regelmatig drinken erg belangrijk voor de prestaties op de werkvloer. Flessen waterkoelers en leidingwaterkoelers voorzien de medewerkers van voldoende water en dragen daardoor bij aan een gezond werkklimaat. Tegelijkertijd bieden ze ook bezoekers en klanten directe verkwikking en zijn daarmee een aanvulling op uw klantenservice.

Eden Springs Europa
Eden Springs is sinds 1997 actief op de Europese markt en intussen marktleider op het gebied van drinkwateroplossingen op de werkplek. Naast leidingwaterkoelers en flessen waterkoelers met water uit een bron maakt ook het preventief onderhoud van de waterkoelers deel uit van het serviceaanbod van Eden Springs.

Adresgegevens
EDEN SPRINGS (NEDERLAND) BV, Vareseweg 140, Postbus 11 032, 3047 AV Rotterdam, Telefoon: 0900 - WATER (92 837), Fax nummer: 010 22 00 004, E-mail: [email protected]; http://www.edensprings.nl

Perscontact:
Voor foto‘˜s, testacties of verdere informatie kunt u contact opnemen
met:

Mediamixx GmbH, Kerstin Dartmann, TiergartenstraàƒÅ¸e 64, 47533 Kleve,
Telefoon: 0049 (0) 28 21/ 711 56 21,
Fax: 0049 (0) 28 21/ 711 56 39,
E-mail: [email protected],
Internet: http://www.mediamixx.net