(Persbericht) Dagjeuitveiling.nl is geïnspireerd door de vele mogelijkheden op het Internet. Dagjeuitveiling.nl richt zich niet alleen op dagjes uit maar ook op weekendjes weg, diverse arrangementen en langere vakanties. Online veilingen zijn tegenwoordig niet meer uniek maar de wijze waarop Dagjeuitveiling.nl dit doet is wel uniek. Zij werkt namelijk al jaren samen met organisaties die zich bezig houden met goede doelen. Van elke veiling gaat er een deel naar een goed doel. Wij doen dit in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.
Onze bezoekers kunnen op een veilige, maar vooral ook op een plezierige manier hun vrije dagen proberen in te vullen door een bod te doen op een dagje pretpark, een arrangement of een reisje welke hun aanspreekt. Iedereen vanaf 18 jaar kan gratis meebieden op de diverse aanbiedingen. Zie ook onze algemene voorwaarden.
Een veiling start op een begin bod van € 1,- of op een ander begin bod bepaald door de aanbieder. Vooraf wordt de tijd van de veiling exact vastgesteld, dit kan variabel zijn in looptijd afhankelijk van de soort aanbieding. De veilingen lopen in principe 24 uur per dag 7 dagen per week, zodat iedereen op haar/zijn meest gewenste moment rustig kan bieden.
Uiteindelijk is de hoogste bieder de winnaar en kan het gewonnen arrangement, weekendje weg of wat dan ook geboekt gaan worden, in samenspraak met de aanbieder. Dit tegen het bedrag waarmee de winnaar de veiling gewonnen heeft. U vindt ons gehele veilingaanbod op www.dagjeuitveiling.nl.
Als uw interesse gewekt is, zien we graag uw informatie verzoek tegemoet op [email protected]
Dagjeuitveiling.nl