(EMEA Persberichten) Heb je last van rimpels en prik je graag naalden in je gezicht? Juist omdat de FDA heeft ingestemd met de anti-rimpel shots betekent niet dat ze voor u geschikt zijn! De pionier en uitvinder van de SnailCream heeft nu BOOTOLUX® gemaakt om Botox te vervangen!

Een veilige, natuurlijk en biologisch produkt voor de huidzorg, moluculair verkleint zodat de werkzame stoffen kunnen doordringen tot in de levende huidlaag, zonder enige bijwerkingen! Je hebt geen injecties, geen plastische chirurgie, geen hoge prijzen en geen pijn meer! Dit product wordt niet in de huid geïnjecteerd, maar ligggen diep in de rimpels met behulp van applicators. Dit maakt het pijnloos, gegarandeerd 100% veilig en je kunt de behandeling zelf thuis uitvoeren.

Met behulp van Nanotechnologie ontwikkelt op moleculaire schaal. In de oorspronkelijke betekenis, 'Nanotechnologie' verwijst naar de mogelijkheid om uw huid te reconstrueren, met behulp van technieken die tegenwoordig worden ontwikkeld voor complete, hoogwaardige producten zoals BOOTOLUX®