RIJSWIJK Met het toevoegen van uitgebreide zoekfunctionaliteit beantwoordt online advertentiesite Winkelkraam.nl het sterk gestegen aantal occasions dat via de site te koop wordt aangeboden. Via online kramen kunnen zowel particulieren als bedrijven gratis hun auto te koop zetten, wat in korte tijd heeft geresulteerd in een aanbod van ruim 70.000 occasions. Met de mogelijkheid voor dealers om het hele aanbod in à©à©n keer te uploaden via XML, hoopt Winkelkraam.nl het aanbod nog verder te laten stijgen en haar positie in de top tien van advertentiesites te verstevigen.

In de relatief korte tijd dat Winkelkraam.nl bestaat, de site werd anderhalf jaar geleden opgericht, stijgt de populariteit explosief. Het concept achter de site is eenvoudig: iedereen, particulier of bedrijf, kan gratis een kraam openen en daar zijn spullen verkopen. Antiek, speelgoed en woningen, maar ook banen en auto´s worden via de site aangeboden. Produkten verkopen via Winkelkraam.nl is altijd gratis, tegen welke prijs deze uiteindelijk ook worden verkocht.

Het online winkelen via kramen blijkt al snel aan te slaan bij het grote publiek. Door bovendien zeer actief op te treden tegen dubieuze advertenties, ziet Winkelkraam.nl het aantal advertenties in de afgelopen 5 maanden met maar liefst 85.000 stijgen, tot 150.000 in totaal. Met een steeds stijgend aantal bezoekers is de site bovendien de snelst groeiende gratis advertentiesite van Nederland.

Hoewel ze weten dat ze sites als Marktplaats en Speurders niet snel naar de kroon zullen steken, zijn de webmasters van Winkelkraam.nl ervan overtuigd dat hun site nog verder zal kunnen groeien. à¢â‚¬à…“We horen vaak van bezoekers dat ze Winkelkraam.nl niet meer zouden kunnen missen. Ook op het concept krijgen we alsmaar leuke reacties. Dat is eigenlijk ook wel logisch: lekker kunnen snuffelen op een vrijmarkt, maar dan zonder luidruchtige koopmannen. Heerlijk toch? Vooral door mond op mond reclame zien ze de bezoekersaantallen nog iedere maand stijgen, en op de pas geïntroduceerde XML upload mogelijkheid wordt door autodealers erg positief gereageerd. à¢â‚¬à…“Zo blijkt maar weer, aan de kraam is werkelijk alles te krijgen, als je maar goed genoeg zoekt!, aldus de webmasters.

Website: http://www.winkelkraam.nl