PERSBERICHT

Oktober 2009

ONTMOET LEUKE MENSEN OP DE SPRAAKMAKENDE VRIENDENSITE ´GA MEE STAPPEN´

Vanaf nu hoeft niemand meer persà© de deur uit om nieuwe mensen te ontmoeten! Op de gloednieuwe website ´Ga mee Stappen´ kan iedereen alvast zijn of haar huiswerk doen. Via de website kan iedereen zelf activiteiten organiseren, meedoen aan activiteiten en iemand uitnodigen voor een activiteit! Dà© perfecte manier dus om op een leuke en originele manier nieuwe mensen te leren kennen!

Voor wie?
Ga Mee Stappen is de site voor mensen die het leuk vinden om een nieuwe vriendenkring op te bouwen, er graag op uit gaan of in een andere stad zijn komen wonen en het leuk vinden om een activiteit te organiseren. Het maakt niet uit of iemand een partner heeft of single is. Iedereen die het leuk vindt om leuke dingen met een groep mensen te ondernemen is welkom. Er zijn activiteiten in verschillende categorieën, zoals o.a. party en nightlife, film en theater, cursus of eten en drinken.

´Ga Mee Stappen´ oprichtster Mirjem Dokmen benadrukt: à¢â‚¬à…“Ga Mee Stappen is geen datingsite, maar een activiteitensite. Wij hebben er bewust voor gekozen om geen chat of mailfunctie te plaatsen. Dit is om te voorkomen dat iemands hele inbox overstroomt en je te veel tijd kwijt bent om iedereen persoonlijk te beantwoorden. Wij zijn er van overtuigd dat je iemand het beste leert kennen door aan leuke activiteiten mee te doen en dan kun je zelf beslissen of jij je privà© gegevens wilt geven. De meeste mensen wonen in Amsterdam en Overijssel en iedereen die het leuk vind om leuke dingen te ondernemen met een groep mensen is welkom.

Maandelijkse Borrel!

Elke maand vindt er een maandelijkse borrel plaats. Deze borrel zal vooralsnog ergens in Amsterdam of Overijssel plaats vinden. De maandelijkse borrel is gratis en alleen voor Full Members van ´Ga Mee Stappen´. Tijdens de borrel krijgen de members 1 a 2 consumptiebonnen gratis voor bier, fris of wijn. (afhankelijk van de locatie). Ook zijn er leuke prijzen te winnen tijdens de borrel. Lid is iemand al voor 1 cent per dag. Voor meer informatie gaat u snel naar www.GaMeeStappen.nl.

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie of high res. beeldmateriaal kunt u contact opnemen via onderstaande gegevens.

Met hartelijke groet,

Mirjem Dokmen Managing Director
Ga Mee Stappen
1053 EB Amsterdam

S: www.GaMeeStappen.nl
E: [email protected]
M: 06-111 89 070

Website: http://www.GaMeeStappen.nl