´s-Hertogenbosch, 23 juni 2010

Geboorte ABC's
Nieuw op Welkom lieve zijn de geboorte ABC‘˜s. Deze zelfgemaakte letters geven een geboortekaartje een eigen en uniek karakter. De ABC‘˜s zijn in verschillende thema‘˜s te verkrijgen. Zo is er Happy ABC, een alfabet vol vrolijke vriendjes; waar de M een hond is, de E een draak en de F een poes. Andere ABC‘˜s zijn Ballon ABC, Kabinet ABC en Sugar Honey ABC.

Website met geboortekaartjes
Welkomlieve.nl, is de site voor een uniek geboortekaartje. De geboortekaartjes van Welkom lieve zijn stoer, vrolijk, origineel en lief vormgegeven.

Alles in 1 prijs
Welkom lieve hanteert alles-in-1 prijzen. Alle prijzen zijn inclusief: ontwerp, digitale drukproef, drukken op 350 grams papier, standaard witte enveloppen, verzendkosten en BTW. Dat is wel zo overzichtelijk en handig! Als extraatje verstuurt Welkom lieve de enveloppen gratis vooraf toe.

Over Welkom lieve
Welkom lieve is onderdeel van Studio Lobster. De illustraties en ontwerpen van Studio Lobster ontstaan allemaal vanuit klein geluk. Lobster bedenkt vanuit deze gedachte kleine concepten en verwerkt deze o.a. in kaarten, boekjes en letters.

_________________________________________________________________
Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lobke Bergervoet.
Tel: 06-429 246 53, mail: info[email protected], url: www.welkomlieve.nl