(Persbericht) MyMoza vraagt uw aandacht voor het ideale Vaderdagcadeau

U kent ze wel, de werkplek van de man. De muren zijn versierd met posters van mooie vrouwen met nepborsten, stoere motoren en glimmende raceauto‘˜s. Het machomateriaal is voor veel mannen statusverhogend, het is een manier om territorium af te bakenen en collega‘˜s te imponeren. En al die moeite terwijl de pappa‘˜s anno 2011 liever foto‘˜s van hun kids aan de muur hangen. Maar dat is natuurlijk veel te soft.

De fotomozaïek van MyMoza biedt uitkomst. Van een afstandje hangt gewoon beachbabe Tiffany of de snelste Ferrari aller tijden aan de muur. Maar pappa weet wel beter, want van dichtbij zijn de eerste stapjes van junior en het weekendje kamperen met de sleurhut te zien. Zo is pappa toch stoer op het werk maar heeft hij stiekem zijn oogappels binnen handbereik. Een ideaal Vaderdagkado voor elke pappa die aan bovenstaand signalement voldoet.

We hopen dat u er redactioneel aandacht aan zou willen besteden, omdat wij geloven dat we uw lezers een uitkomst te bieden hebben in de eindeloze zoektocht naar een geschikt kado voor Vaderdag.

Veel meer woorden willen we er nu niet aan vuil te maken, wij zijn meer van het uitbeelden. We hopen op uw enthousiaste reactie!

Met vriendelijke groet,
MyMoza.com

MyMoza biedt gebruikers gratis software waarmee men op een eenvoudige wijze creatief kan zijn. Naast de fotomozaïek kan men ook eenvoudig een fotocollage, foto effect of halftoon creatie maken. Voor ieder wat wils om een originele creatie te maken.