PEAK-IT start wervingscampagne ´Jouw IT carrière in stroomversnelling‘!IT-dienstverlener ziet vraag toenemen

Naarden, 9 april 2010 Vanaf zaterdag 10 april start IT-dienstverlener PEAK-IT met de landelijke wervingscampagne ´Jouw IT carrière in stroomversnelling!‘. Door een toenemende vraag is PEAK-IT op zoek naar 60 nieuwe medewerkers. Vooral ambitieuze Helpdeskmedewerkers en Systeembeheerders worden opgeroepen om te reageren. Op de speciale actiewebsite www.werkenbijpeakit.nl kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor een uitdagende IT-functie bij PEAK-IT. Ook populaire social mediakanalen als Twitter, Facebook en Hyves worden binnen de campagne door PEAK-IT ingezet. Daarnaast introduceert PEAK-IT in de komende zomerperiode de PEAK-IT Academy, hierin staat voor nieuwe medewerkers het leren en opdoen van leuke en relevante praktijkervaring centraal.

Herstel in IT-markt

“Wij zien nu duidelijk de eerste tekenen van een breder herstel in de IT-markt”, stelt Maarten Cobelens, directeur PEAK-IT. “Na een teruglopende markt in 2009 merken we dat opdrachtgevers ons weer steeds vaker benaderen voor het invullen van specifieke IT-diensten. Om onze opdrachtgevers optimaal te bedienen bieden wij 60 ambitieuze mensen nu de mogelijkheid om te werken binnen IT-projecten voor aansprekende opdrachtgevers. Op de website www.werkenbijpeakit.nl vinden geïnteresseerden een scala aan vacatures. Daarnaast vinden zij achtergrondinformatie over PEAK-IT en kunnen zij alles lezen over het onderwerp ´Persoonlijke Ontwikkeling‘, een aspect waar wij binnen PEAK-IT veel waarde aan hechten.”

Start PEAK-IT Academy

PEAK-IT heeft speciaal voor medewerkers die net hun MBO of HBO IT-opleiding hebben afgerond de PEAK-IT Academy opgericht. Vanaf de komende zomerperiode worden nieuwe medewerkers een jaar lang intensief begeleid. Hierbij is de aandacht niet alleen gevestigd op de techniek, maar komen - middels HDI trainingen - ook de eigen sociale vaardigheden en het strategisch meedenken met de opdrachtgever aan bod.

“Met nieuwe medewerkers maken wij een opleidingsplan”, vervolgt Cobelens. “Daarbij bespreken we de ambities en welke opleidingen daar goed bij aansluiten. Zo kunnen nieuwe medewerkers al binnen 2 weken enkele belangrijke Microsoft en Cisco certificaten behalen en direct aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Uiteraard zorgen wij ervoor dat onze medewerkers intensief begeleid worden vanuit PEAK-IT. Na een jaar kunnen zij kiezen voor een volgende carrièrestap binnen PEAK-IT of de overstap maken naar één van onze aansprekende opdrachtgevers!”

Over PEAK-IT

PEAK-IT (www.peak-it.nl) is een van Nederlands grootste dienstverleners op het gebied van support en beheer van de ICT infrastructuur en is gespecialiseerd in detachering, outsourcing en managed services. PEAK-IT telt in totaal ruim 400 medewerkers en is actief in heel Nederland. Op dit moment heeft PEAK-IT 3 vestigingen in Nederland: Naarden, Den Haag en Den Bosch. Daarnaast heeft PEAK-IT vestigingen in Zweden. PEAK-IT is onlangs uitgeroepen door Deloitte tot de top 50 van Best Managed Companies en is als eerste Nederlandse organisatie partner geworden van HDI.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maarten Cobelens, directeur PEAK-IT, telefoon 035 699 6500, e-mail info@peak-it.nl.Comments are closed.
%d bloggers liken dit: