VELDHOVENGROUP IMPLEMENTEERT K3‘˜S FASHIONOPLOSSING

Nootdorp, 10 mei 2010

Vorige week heeft de Veldhovengroup uit Amsterdam besloten de compleet geïntegreerde fashion retailoplossing van K3 uit Nootdorp te implementeren. De Veldhovengroup is een multinational die de modelabels, Sandwich, Stills en NONONSENSE ontwerpt, produceert en distribueert. Deze fashion Point-of-Sale oplossing wordt per direct geïmplementeerd in de eerste 25 winkels.
De Veldhovengroup bevindt zich op een dynamische en internationale fashionmarkt met verkooppunten in 24 landen wereldwijd. Door de implementatie van K3 Fashion, gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV, is een volledige integratie van onder andere de kassa‘˜s, winkel backoffice, merchandising, planning, voorraad en financieel management mogelijk. De standaardoplossing van K3 Fashion sluit volledig aan op de wensen van de Veldhovengroup.

Jan-Douwe Jilderda, Commercieel Manager van K3: ´Ik ben trots op ons team van professionals die hebben bijgedragen aan het partnership met de Veldhovengroup. Door het aangaan van dit partnership benadrukken wij wederom de unieke positie in de fashionmarkt. Een bedrijf als de Veldhovengroup kiest voor de compleet geïntegreerde standaardoplossing K3 Fashion vanwege de sterke flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid.‘˜

Over de Veldhovengroup
Modemerken Sandwich, Stills en NONONSENSE vormen samen de identiteit van de Veldhovengroup. Deze labels zijn easy-to-wear gecombineerd met de modetrends en hoog draagcomfort. Ieder individueel kledingstuk is een tastbaar resultaat van een toegewijde organisatie. Het creatieve hoofdkwartier is gevestigd in het kantoor ModeDesign in Amsterdam, de verkooporganisatie in Alphen aan den Rijn en het distributiekantoor voor EU-landen in Zoeterwoude-Rijndijk.

Over K3
K3 Business Solutions B.V. is een Microsoft ® Gold Certified partner en onderdeel van het beursgenoteerde K3 Business Technology Group Plc. uit Engeland en levert standaard, op Microsoft gebaseerde, softwareoplossingen aan retailers en productiebedrijven. De Retail Software afdeling van K3 is een van de grootste LS Retail partners. De toonaangevende retail en hospitality software van LS Retail voor Dynamics worden in meer dan 13.000 organisaties gebruikt. Sinds maart 2010 is K3 de grootste Pebblestone Fashion® Reseller van Nederland waarbij meer dan 6.000 gebruikers wereldwijd gebruik maken van deze oplossing. De focus van K3 ligt op het vereenvoudigen van processen en verbeteren van zakelijke efficiëntie voor bedrijven in de gehele supply chain door middel van meerdere applicaties die zijn gebaseerd op het Microsoft Dynamics ࢑ž¢ platform.