Pressalit Polygiene antibacteriële toiletzitting

Bewezen, levenslange werking

In de strijd tegen virussen en bacteriën speelt een hygiënische toiletzitting een belangrijke rol. De toenemende internationale ongerustheid over de verspreiding van nieuwe ziekten noodzaakt tot het nemen van aanvullende voorzorgsmaatregelen. Pressalit Polygiene toiletzittingen bieden een blijvende, betrouwbare bescherming.

Natte ruimten, zoals het toilet en de badkamer, zijn kweekvijvers voor virussen, bacteriën en schimmels. Een toiletzitting van het materiaal Polygiene biedt een goede bescherming. Polygiene doodt bewezen binnen 24 uur 90% van de op de toiletzitting aanwezige virussen, bacteriën en schimmels.

Blijvende beschermende werking
De beschermende werking van het materiaal is niet aan slijtage onderhevig en blijft levenslang actief. Het materiaal is volledig onschadelijk in contact met de huid.

Openbare en semi-openbare ruimten
De Polygiene toiletzitting van Pressalit is vooral interessant voor toiletruimten en badkamers in openbare en semi-openbare gebouwen. Vooral in hygiënegevoelige en frequent gebruikte ruimten, zoals in de verzorgingssector, de horeca, op scholen, vliegvelden en stations is deze toiletzitting een goed hulpmiddel in de strijd tegen de verspreiding van ziekten.

Pressalit Polygiene is verkrijgbaar in model Zaga (wit). Op verzoek zijn ook andere modellen uit het assortiment - bij een afname van minimaal 120 stuks - leverbaar in dit bijzondere materiaal.

www.pressalit.nl

Het materiaal Polygiene is bewezen actief in het doden van bacteriën, schimmels en virussen. Dit is gebleken bij in vitro-tests in ondermeer China (zowel in de Militaire Academie van Medische Wetenschap als in het Instituut voor Microbiologie en Epidemiologie), en de Italiaanse Universiteit voor Microbiologie (faculteit Medicijnen) te Milaan.
Meer info over Polygiene is te vinden op www.polygiene.com

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Nadere informatie wordt u graag verstrekt door Anja Zandvliet van Wijnbeek Sanitair B.V., telefonisch bereikbaar via 0251 361010 of door Gerda de Graaf van Presstige Public Relations, 033 245 00 70.

Uitgeest, 17 december 2009

Foto's behorende bij dit persbericht zijn te vinden in de perskamer van Wijnbeek / Pressalit. Ga naar www.presstige.nl, klik op perskamer, dan op Pressalit en tenslotte op foto-archief. Het betreft de bovenste 2 foto's. Door het aanklikken van een thumbnail download u ze in hoge resolutie of ga direct naar:

http://www.presstige.nl/perskamer/Wijnbeek/Fotos/Zaga-van-Polygiene1.jpg
http://www.presstige.nl/perskamer/Wijnbeek/Fotos/Zaga-van-Polygiene2.jpg

Wijnbeek Sanitair B.V.
Molenwerf 1
1911 DB Uitgeest
T 0251 361 010
F 0251 315 525