Op 1 april jl. heeft Heidewietska een uniek product gelanceerd voor kinderen, om hun papa‘˜s en mama‘˜s te beoordelen. Dit is uitgebracht in de vorm van een rapport. Kinderen kunnen daarin spelenderwijs aangeven hoe ze denken over hun ouder. Het rapport confronteert de ouders met de onbevangen mening van hun kind. De uitkomst kan zeer grappig, ontroerend maar ook leerzaam zijn.

De momenten om echt met elkaar te praten worden steeds schaarser, veel ouders werken en kinderen zijn druk met activiteiten, computer en televisie. Dit rapport geeft gelegenheid om samen over de uitkomsten te praten en samen tijd door te brengen.

à¢â‚¬Å“Na een tijd hard werken, testen en balanceren is het rapport eindelijk klaar,à¢â‚¬ vertelt Heidi (oprichtster Heidewietska). à¢â‚¬Å“De vragen zijn in overleg met een psycholoog samengesteld. Ik heb dit rapport gemaakt als tegenwicht voor de druk die er tegenwoordig heerst op kinderen. Zij worden op dit moment op alle fronten beoordeeld en getoetst. Ik wil kinderen een stem, en een kans geven om te zeggen wat ze denken en vinden.à¢â‚¬

Het rapport kost 8,95 en is verkrijgbaar op Heidewietska.nl en in verschillende winkels in Nederland. Er is momenteel een versie voor papa en mama. Binnenkort verschijnen ook de versies voor opa en oma.

Noot voor de redactie:
Kijk voor meer informatie op www.heidewietska.nl. Of neem telefonisch contact op met Heidi von Weiler (06 2913 7545) per email kan ook: [email protected]
Beeldmateriaal is te downloaden via de site.