(Persbericht) D‘˜n Heerboer: eerste maand smaakt naar nog veel meer
Precies een maand geleden opende buffetrestaurant D‘˜n Heerboer voor het eerst zijn deuren. Daarmee herleven smakelijke tijden in de boerderij van de oude Vorstenburgh. Een unieke locatie in Uden waar de tijd even stil staat. Paul en Mirjan van der Velden hebben inmiddels, een maand na opening, honderden tevreden gasten een heerlijke avond geserveerd. Met een uniek concept dat een regelrechte voltreffer blijkt in de regio à¢â‚¬¦

Even was er nog de twijfel hoe de openingsweken zouden verlopen maar al snel werd duidelijk dat de reserveringen binnenkwamen. De meest gehoorde complimenten hadden betrekking op het concept en de diversiteit van de gerechten; een welkome aanvulling voor het à¢â‚¬Å“culinaire Udenà¢â‚¬.

D‘˜n Heerboer combineert een buffet met culinaire streekgerechten tegen laagdrempelige prijzen. Zo bedraagt de vaste prijs slechts 20,50 euro per persoon, terwijl men de keuze heeft uit ruim 60 gerechten. Volgens Paul en Mirjan blijkt het een bijzonder succesvol concept voor een zeer diverse doelgroep: à¢â‚¬Å“De afgelopen maand ontvingen we zowel grote groepen als families maar ook kleinere gezelschappen. Ook de leeftijden zijn heel divers. Veel van hen hebben inmiddels een nieuwe reservering geplaatst. En dat is het grootste compliment dat je kunt krijgen als kersvers restaurant in Uden.à¢â‚¬

Wilt u ook aanschuiven?

Restaurant D‘˜n Heerboer is geopend op maandag, woensdag en donderdag van 17.00 tot 22.00 uur en op vrijdag en zaterdag tot 22.00 uur 's avonds. Op zondag is de zaak van 16.00 tot 22.00 uur geopend. Meer informatie vindt u op www.heerboer.nl. Hier kunt u bovendien een reservering plaatsen.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular