PANDUIT࢑ž¢ introduceert een revolutionaire benadering voor design, implementatie en management van de fysieke infrastructuur: Unified Physical Infrastructure (UPI). De fysieke infrastructuur is de fundering voor cruciale bedrijfssystemen zoals voice en datacommunicatie, stroom, computerisering, controle- en beveiliging-systemen. Door het inzetten van op UPI gebaseerde oplossingen kunnen bedrijven de risico´s die gepaard gaan met convergentie, integratie en onderlinge afhankelijkheid van verschillende systemen gevoelig inperken.

Op 17 juli 2008 stelde PANDUIT de Unified Physical Infrastructure (UPI) visie voor het eerst voor tijdens een wereldwijde life e-uitzending die werd bekeken door meer dan 500 bedrijfsleiders. Dit event met als titel à¢â‚¬Å“Unified Physical Infrastructure: The Need to Better Understand Your Infrastructureà¢â‚¬ (http://ebroadcast.frost.com/infrastructure) werd voorgezeten door marktanalist Frost & Sullivan en bijgewoond door een panel samengesteld uit experts van PANDUIT, Cisco, Calence - een Cisco systeemintegrator en iConnect een PANDUIT gecertificeerde installateur.

De belangrijkste drijfveren voor de eenmaking van de fysieke infrastructuur moeten volgens Vineeth Ram, VP Global Marketing PANDUIT gezocht worden in à¢â‚¬Å“business alertheid via real-time informatie, global supply chain, stijgende kosten en complexiteit, toenemende vereisten inzake normen en beveiliging en zorg voor het milieuà¢â‚¬.

Belangrijke stakeholders van Cisco en Frost & Sullivan zijn het eens over de drijfveren, voordelen en uitdagingen van een op UPI gebaseerde oplossing. à¢â‚¬Å“De UPI visie gaat over het bouwen van een solide en geconvergeerde fundering die ruimte laat voor flexibiliteit en groeimogelijkheden doorheen de hele infrastructuur, zowel in netwerk- als industriële omgevingenà¢â‚¬ zegt Todd Hawthorne, Business Development Manager, Cisco. à¢â‚¬Å“Wij waarderen het belang dat deze visie hecht aan een doorgedreven planning en voorzorg van bij het prille begin van een project om alle mogelijke problemen, benodigdheden en vereisten in kaart te brengen. Dit verhoogt de efficiency en prestaties van de fysieke infrastructuur.à¢â‚¬

à¢â‚¬Å“Oplossingen gebaseerd op UPI stellen bedrijven in verschillende industrietakken in staat te migreren naar de UPI visie en zo hun individuele nood aan integratie en convergentie in te vullen,à¢â‚¬ verklaarde Dilip Sarangan, Frost & Sullivan Senior Industry Analyst. à¢â‚¬Å“Oplossingen gebouwd op de UPI beginselen hebben het potentieel om een belangrijk marktaandeel te veroveren en toepassing te vinden in alle industrieën en applicaties en bovendien de beveiliging, flexibiliteit en business alertheid van klanten te verbeteren.à¢â‚¬

PANDUIT en Frost & Sullivan hebben samen een witboek uitgewerkt, getiteld à¢â‚¬Å“An Introduction to the Unified Physical Infrastructure Visionà¢â‚¬, dat theorie en toepassingen van deze innovatieve benadering uitvoerig beschrijft. Dit white paper kan gedownload worden na het bekijken van een opname van de e-uitzending via http://ebroadcast.frost.com/infrastructure.

For meer informatie, contacteer PANDUIT:
web:
www.panduit.com/upi à¢â‚¬¢ e-mail: [email protected]