(Persbericht) SecPoint‘˜s ICT Beveiligingsoplossingen nu ook nu virtueel beschikbaar
20.12.2010 SecPoint een van Europa‘˜s aanbieders van ICT beveiligingsoplossingen heeft haar producten per direct voor VMware beschikbaar gemaakt. Beheerders die direct behoefte hebben aan bescherming voor hun systemen tegen hackers en kwaadaardig software kunnen nu de SecPoint producten direct downloaden en snel inzetten in hun virtuele omgevingen.

Belangrijke voordelen van het gebruiken van de SecPoint producten via VMware is dat het mogelijk is om de producten eerst volledig te testen en dan pas te kopen.

De volgende producten zijn beschikbaar als VMware image:

De Penetrator ICT kwetsbaarheidsscanner
url: http://www.secpoint.com/penetrator.html

Dit is een geavanceerde penetratietest systeem voor IT klanten. SecPoint‘˜s Penetrator beschermt tegen de meest voorkomende aanvallen op grote schaal bij bedrijven, inclusief SQL injectie en Cross Scripting en voor het scannen van Web Application Firewalls.

SecPoint‘˜ Country Manager Martin de Gier zegt dat de eerste stap is dat iedereen een risico analyse moet doen om dreigingen en kwetsbaarheden te kunnen identificeren in hun IT infrastructuur zodat, het bedrijf zich dan kan beveiligen tegen deze dreigingen.

´‘˜ Op dit moment ligt de focus van de criminelen bendes op gerichte aanvallen op web applicaties. Wanneer u, uw netwerk test met de Penetrator zal ieder bedrijf leren omgaan met de toenemende bedreiging en leren om te gaan met het voorkomen van diefstal van persoonlijke gegevens. ´‘˜adviseert hij‘˜‘˜

Protector UTM Anti Spam Anti Virus
url: http://www.secpoint.com/protector.html

De Protector kan zakelijke klanten en hun bedrijven beschermen tegen escalaties, bedreigingen van netwerken op een moment dat de ernst en de complexiteit van de aanvallen nog nooit zo groot is geweest. De beveiliging omvat een firewall, IDS/IPS (detectie systeem,toegangscontrole van netwerken), spam filtering, anti- virus bescherming en Content filtering inclusief web filtering voor totale bescherming van data centrums en netwerken.

Portable Penetrator Wifi Security
url: http://www.secpoint.com/portable-penetrator.html

De Portable Penetrator WI- Fi Audit systeem kan netwerken beveiligen tegen aanvallen van buitenaf, waardoor op browser- gebaseerde wireless op kwetsbaarheid kan scannen. Dit kan op hele grote netwerken of op honderden IP adressen tegelijk. Het kan ook beveiligingsleutels kraken met WEP, WPA of WPA2 encyptie.

´‘˜ We zien elke week opnieuw hoe computers worden aangesloten op een externe netwerk. Die in de strijd zijn met de verschillende inbreuken op de beveiliging nadat de Wi-Fi sleutels zijn gekraakt. verklaard de Gier. De Portable Penetrator identificeert al deze gevaarlijke zones en levert essentiële adviezen hoe u deze gaten het beste op kunt lossen.

De Penetrator geeft de namen van alle geïdentificeerde netwerken wat in het bereik ligt, de signaal sterkte en het aantal van de aangesloten gebruikers. Beheerders kunnen vervolgens een breed scala van aanslagen lanceren. Waaronder ontkenning van dienst tegen een van deze netwerken. De laatste versie is inclusief met meer dan 50 verschillende talen en kan 250 Keys per seconden over een WPA- beveiligd netwerk doen, totdat het wachtwoord is geïdentificeerd. Het kan nu meer dan 42.000 unieke beveiligingslekken identificeren.

De prijzen voor dit SecPoint product start vanaf €150 of US $195.
Over VMware

VMware levert oplossingen voor de virtualisatie van bedrijfsinfrastructuren waardoor IT- organisaties bedrijven van alle groottes kunnen versterken. Met het leidende virtualisatieplatform - VMware vSphere - vertrouwen klanten op VMware voor het verminderen van hun kapitaal- en operationele uitgaven, vergroten van flexibiliteit en wendbaarheid, garanderen van bedrijfscontinuïteit, versterken van de beveiliging en om duurzamer te worden. Met een omzet van 2 miljard dollar in 2009, meer dan 190.000 klanten en 25.000 partners is VMware marktleider in virtualisatie, à©à©n van de top prioriteiten van CIO's. VMware is gevestigd in Silicon Valley, met kantoren over de hele wereld en kan online worden gevonden op www.vmware.com.

Over SecPoint:

Gestart in 1998, is SecPoint een van de belangrijkste leveranciers van Security Appliances voor een alomvattende netwerk bescherming voor al het Internet verkeer. De missie van SecPoint is het leveren van krachtige bedrijfsoplossingen, die geschikt zijn voor de kleine en grote ondernemingen, gekenmerkt door het juiste gebruiksgemak en een goede prijs/prestatie verhouding. Door de combinatie van kracht, eenvoud en betaalbaarheid, blijven de producten van SecPoint bereikbaar voor elke onderneming groot of klein. SecPoint is een private onderneming gevestigd in Kopenhagen, Denemarken. SecPoint heeft 8 internationale kantoren en wordt vertegenwoordigd door distributeurs in meer dan 45 landen.

Voor meer informatie over SecPoint:
Web: http://www.secpoint.nl
Afbeeldingen http://www.secpoint.com/secpoint-press-center.html
Contact: Martin de Gier, SecPoint Nederland , Tel 0344 653 690, mail: [email protected]