(Persbericht) MO Group International lanceert een nieuw SEO-systeem voor de rangschikking van trefwoorden

MO Group International, een bedrijf gespecialiseerd in meertalige SEO en website-vertaling, lanceert een nieuw en verbluffend online instrument waarmee klanten op elk moment de rangschikking van hun trefwoorden kunnen checken.

Na het succesvol toepassen van meertalige zoekmachineoptimalisatie en copywriting voor duizenden websites, is MO Group International verheugd om de lancering van een gebruiksvriendelijk online instrument aan te kondigen waarmee klanten de prestaties van hun trefwoorden op elk moment kunnen checken: SEO-systeem voor Rangschikking Trefwoorden. Nadat een team van ervaren copywriters die werken in hun moedertaal, de website geoptimaliseerd heeft aan de hand van de meest efficiënte SEO-werkwijze, kunnen bedrijven nu zelf de prestatie van hun eigen website controleren, inclusief de rangschikking in zoekmachines en conversiecijfers.

Bovendien garandeert dit systeem, dat gedurende geruime tijd werd ontwikkeld bij MO Group International, dat klanten snel de ROI (rendement op investering) voor hun online marketing budget kunnen vaststellen. à¢â‚¬Å“Naast het aanbieden van budgetvriendelijke oplossingen voor bedrijven van elke grootte, kijken we er nu naar uit om onze klanten een makkelijke manier aan te bieden om statistieken over hun prestaties te verzamelen voor rapporten en analyses,à¢â‚¬ zegt VP Business Development Orad Elkayam.

MO Group International is trots op hun transparante werkrelaties met klanten en dit krachtige online instrument bewijst tevens hun geloof in het gebruik van meertalige zoekmachineoptimalisatie om indrukwekkende resultaten te bereiken.

Over MO Group International
MO Group International is een snelgroeiend bedrijf dat zich toespitst op meertalige website copywriting, online marketing (SEO), website-vertaling en lokalisatietesten. Deze diensten worden aangeboden in meer dan 40 talen. Ons internationale team legt de nadruk op klanttevredenheid en coà¶rdineert een ruim aanbod van oplossingen, aangepast aan de unieke behoeften van elke klant. Neem voor meer informatie een kijkje op http://www.mogi.eu.com/nl_multilingual-seo.php.