Spryng België heeft afgelopen week haar 1000ste zakelijke klant verwelkomd, zo heeft het management bekend gemaakt. Het innovatieve internetbedrijf is gespecialiseerd in het leveren van zakelijke SMS diensten, welke geleverd worden via het internet. Spryng België heeft in korte tijd een prominente plek in de Belgische mobiele dienstensector weten te verwerven. Het succes van Spryng België is niet zomaar uit de lucht komen vallen, aangezien haar grote zus in Nederland onlangs haar 2500ste klant mocht verwelkomen.

De kracht van Spryng ligt hem in het feit dat de diensten zeer laagdrempelig en efficiënt worden aangeboden. Spryng brengt, in tegenstelling tot haar concurrenten, geen set-up of abonnementskosten in rekening voor het versturen van SMS berichten. Op een zeer gebruiksvriendelijke manier biedt Spryng haar verschillende platformen (www.spryng.nl, www.spryng.be, www.spryng.co.uk en www.sms-wholesale.com) ter beschikking, waarmee bedrijven online, zonder enige technische kennis, kunnen werken met de producten van Spryng. Daarnaast heeft Spryng een creatieve en zeer gespecialiseerde maatwerkafdeling, die voor u ondersteuning kan bieden bij het creëren van een product dat beantwoordt aan uw mobiele strategie. Hierdoor is Spryng naar eigen zeggen in staat SMS diensten voor elk bedrijf mogelijk te maken.

Ondanks de opkomst en concurrentie van e-mail, mms en IM via mobiele telefoons blijft Spryng zeer optimistisch over de toekomst. Volgens het management worden deze diensten voornamelijk gebruikt door hoogopgeleiden. Om de grote massa te bereiken is SMS gewoonweg hà©t middel. Bovendien wordt er middels SMS nauwelijks gespamed aangezien het versturen van SMS berichten geld kost.

Verder blijkt Spryng ongevoelig voor de recessie, de omzet uit het eerste kwartaal van 2009 is met 60% is gestegen ten opzichte van het eerste kwartaal van 2008.

De cijfers voor 2010 zien er zeer rooskleurig uit. 2.3 biljoen zijn niet de totale kosten die Amerika aan de Oorlog in Irak heeft uitgegeven, maar het totale aantal wereldwijd verstuurde SMS berichten in 2010. Begrijpelijk is dan ook de expansie van Spryng naar het buitenland. In een eerder stadium is er al voet aan land gezet in België en Engeland. Op korte termijn zullen ook andere Europese landen worden ingelijfd.