Persbericht

Data-analyse op basis van SAP HANA technologie in minuten in plaats van uren   

Vianen, 6 maart 2012 - Om tegemoet te komen aan de grote vraag naar snelle data-analyse introduceert T-Systems de Spend Analyzer, een rapportagetool voor razendsnelle analyses van SAP-data. Met een druk op de knop worden rapportages gemaakt van grote hoeveelheden data. De resultaten zijn binnen enkele minuten, in plaats van vele uren, te benaderen via een webbrowser of een smartphone. Tijdens CeBIT 2012 wordt de Spend Analyzer voor het eerst getoond.
 
De Spend Analyzer is gemodelleerd op basis van rapportagewensen van grote procurement-afdelingen. Hierdoor zijn strategische beslissers in staat om direct in te spelen op marktveranderingen, tijdelijke aanbiedingen en volumekortingen van leveranciers. De tool kan ook worden ingezet om de status van verschillende KPI's en productie- of verkoopcijfers snel inzichtelijk te maken.
 
SAP HANA technologie
De rekensnelheid van de T-Systems Spend Analyzer wordt gerealiseerd door de nieuwste in-memory technologie van SAP: SAP HANA (High Performance Analytic Appliance). Deze technologie maakt snelle en eenvoudige analyse van grote hoeveelheden bedrijfsdata mogelijk. Hiermee is de volledige data binnen een bedrijfsomgeving snel en gemakkelijk te doorzoeken.
 
Introductie tijdens CeBIT
Tijdens CeBIT 2012, van 6 tot en met 10 maart in Hanover, wordt in een live-demonstratie getoond hoe de in-memory analysetool van T-Systems miljoenen bestanden bekijkt en evalueert. De resultaten zijn vrijwel direct te zien voor de toeschouwers.

Over Deutsche Telekom AG
Deutsche Telekom is een van de grootste leveranciers van geïntegreerde telecommunicatiediensten ter wereld, met ongeveer 129 miljoen mobiele klanten, ongeveer 34 miljoen vaste lijnen en ruim 17 miljoen breedbandaansluitingen (cijfers 31 december 2011). De Groep levert producten en diensten voor vaste netwerken, mobiele communicatie, internet en IPTV voor consumenten, en ICT-oplossingen voor zakelijke klanten en grote ondernemingen. Deutsche Telekom is actief in meer dan 50 landen en heeft wereldwijd ongeveer 235.000 werknemers. In het boekjaar 2011 realiseerde de Groep 58,7 miljard euro aan inkomsten, waarvan meer dan de helft buiten Duitsland (cijfers 31 december 2011).

Over T-Systems
T-Systems heeft een wereldwijde infrastructuur van datacenters en netwerken, en levert daarmee informatie- en communicatietechnologie (ICT) aan multinationals en publieke instellingen. T-Systems biedt geïntegreerde oplossingen voor zakelijke en maatschappelijke netwerken. Dankzij een combinatie van industrie-expertise en ICT-innovatie voegen de 48.200 medewerkers van T-Systems aantoonbare waarde toe aan de kernactiviteit van klanten over de hele wereld. In het boekjaar 2011 genereerde T-Systems circa 9,2 miljard euro aan inkomsten.  à¢â‚¬¨
Kijk voor meer informatie op www.t-systems.nl/.

Contact
T-Systems Nederland B.V.
Media Relations
Mariëlle van der Werf
Tel.: 0347 327 327
E-mail: [email protected]

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular