(Persbericht) Social Friday - nieuw netwerk creëert nieuwe mindsets en heartbeats
Elke maand boeiende thema‘˜s bij de borrel: van social media ontwikkelingen tot leiderschap

Hoofddorp, 26 november 2010 - Voor degenen die op vrijdagmiddag graag met gelijkgestemden een borrel willen drinken, maar toch ook nog wat kennis en inspiratie voor het weekend op willen doen, is er het nieuwe initiatief Social Friday. Op vrijdag 10 december is de aftrap met sprekers over ´Het Nieuwe Werken‘˜.

Een keer in de maand organiseert Social Friday een programma waarbij jonge, praktische en visionaire sprekers in een verrassende formule worden samengebracht en waarbij de deelnemers actief kunnen anticiperen op de presentaties.

Andrà© Wiringa van Performance Solutions, initiatiefnemer van Social Friday: à¢â‚¬Å“Wij willen zelf op vrijdag graag een borrel drinken met andere professionals, maar dat tegelijkertijd ook zinvol laten zijn. Aangezien ons bureau continue met boeiende specialisten en trainers werkt, kwamen we op het idee deze te vragen om ons weekend geïnspireerd en leerzaam in te luiden. En zo ontstond Social Friday: goed voor de geest en de stemming.à¢â‚¬

Social Friday is voor zowel ZZP-ers als managers en strategisch verantwoordelijken. Elke maand biedt Social Friday een ander thema, aansluitend bij de ontwikkelingen op internet/social mediagebied à©n de echte wereld. Van leiderschap en teamwork tot Xperience en digital learning.

Social Friday is:

* Praktisch van start (social mindset)
* Visionair eindigend (social heartbeat)
* Boeiend, à¢â‚¬Å“how-to‘˜sà¢â‚¬ en interactief
* Prikkelend
* Moment van ontmoeten, kennis delen en strategie bepalen

Het thema op 10 december is ´Het Nieuwe Werken & Teamwork‘˜.
Het nieuwe werken is meer dan een hype, het is een hele nieuwe manier van denken en samenwerken. De hele maatschappij wordt beïnvloed door techniek, social media, online samenwerken en à¢â‚¬Å“flexwerkenà¢â‚¬ wat veel meer inhoudt dan alleen een efficiency slag voor jouw organisatie.

Programma:
- Social mindset (1300-1500)
Tijdens vier 18-minuten sessies leer je alles over Wakoopa (meten van gebruik van software en websites), Sendsteps (om bijeenkomsten en presentaties interactief te maken), Google apps (online applicaties van Google) en Yammer (interne bedrijfs´Twitter‘˜)

- Social heartbeat (1500-1700)
De ZZP‘˜er als olie in de organisatie: wat is de impact van het nieuwe werken? Door Kees Romkes
Het nieuwe werken als visie door Abdul Advany van Social Impact.

Voor meer informatie en aanmelden: www.social-friday.nl

Social Friday, powered by Performance Solutions ©

#PSHeartbeat