(Persbericht) ´s Werelds grootste wodkamerk slaat de handen ineen met talent van over de hele wereld voor een bijzondere nacht op 12 november

Eindelijk mogen we het met iedereen delen. Amsterdam zal op 12 november 2011 voor een epische avond het nachtleven van New York overnemen tijdens het Smirnoff nightlife Exchange Project. Wat je kan verwachten? De aller fijnste tunes van house legend Francois K & de Brothers‘˜ Vibe en een Hip Hop room gevuld met de legendarische tunes van Grandmaster Flash en ´grote man achter grote namen‘˜ Neil Armstrong. Amsterdam gevuld met de beste muziek, de geelste Yellow Cabs en de lekkerste cocktails en dit alles in het prachtige Magna Plaza in hartje Amsterdam. Deze nacht wil je niet missen.

Fans kunnen kans maken op kaartjes voor het Nightlife Exchange Project door op de Facebook-pagina van Smirnoff (http://on.fb.me/ruFPAO ) hun ideeën en suggesties te delen over de origineelste aspecten van het nachtleven in hun land. Smirnoff is het drankenmerk met wereldwijd de grootste community op Facebook en er zijn inmiddels dan ook al bijna 10.000 ideeën ingestuurd. Denk aan lokale cocktailrecepten, dansjes, muziekgenres en stylingtips.

Jouw ingezonden idee kan grote gevolgen hebben, Smirnoff geeft een onvergetelijke reis voor twee personen naar New York City weg, inclusief vliegreis, hotel en exclusieve VIP tickets voor het Nightlife Exchange Project.

Kijk voor meer info en om je ideeën te droppen over jouw meest spraakmakende nacht, hier!

Overzicht info:
Naam: Smirnoff Nightlife Exchange Project
Datum: Zaterdag 12 november 2011
Locatie: Magna Plaza, Amsterdam
Programma: Francois Kevorkian, Grandmaster Flash, Neil Armstrong, Brothers‘˜ Vibe
aanvang: 22:00 uur
sluit: 5.00 uur
Toegang: Gratis (alleen op inschrijving via http://on.fb.me/ruFPAO )
Minimum leeftijd: 18