Sprout Challenger MijnStudent op B‘˜Oost

Utrecht, 10 februari 2009 De snelgroeiende dienstverlener MijnStudent zal 11 februari vertegenwoordigd zijn op het evenement B‘˜oost voor ondernemers en bedrijven in de regio Oost-Nederland.

Studentenklusbedrijf MijnStudent wil graag voet aan de grond krijgen in Oost-Nederland omdat op 1 maart de nieuwe vestiging Zwolle haar deuren opent. Arnaud Scheepstra, vestigingsleider van de MijnStudent Zwolle legt uit: à¢â‚¬Å“B‘˜Oost is een jong en vernieuwend evenement. Dat past bij MijnStudent: à¢â‚¬Å“Wij zetten een vernieuwende dienst in de markt en willen daar ook in Oost-Nederland meer bekendheid aan gevenà¢â‚¬.

B‘˜Oost
B‘˜ Oost is een evenement voor ondernemers en bedrijven uit de regio Oost-Nederland. Het programma is samengesteld door ondernemers en sluit daardoor goed aan bij de wensen van standhouders en bezoekers. ‘˜s Ochtends wordt gestart met een ontbijt en sportclinics om de dag fris en energiek te beginnen en om het (netwerk)ijs te breken. Daarnaast is het evenement volledig CO2 neutraal. De CO2 die het evenement uitstoot wordt gecompenseerd door te investeren in een kleinschalige waterkrachtcentrale in China.

Albers De Vries
De organisatie is in handen van communicatiebureau Albers De Vries. Harm de Jager van dit bureau: à¢â‚¬Å“B‘˜Oost onderscheidt zich doordat het een community overstijgend evenement is. Probleem van sommige ondernemers is wel eens dat ze in hetzelfde netwerkje blijven rondcirkelen. Door de wijze van organisatie en promotie van dit evenement zullen de standhouders en bezoekers veel nieuwe, interessante mensen ontmoetenà¢â‚¬. Wat maakt het evenement interessant voor standhouders? De Jager: à¢â‚¬Å“We hebben het evenement vrij exclusief gehouden als het gaat om het aantal standhouders. Hierdoor worden standhouders min of meer verplicht zich actief op te stellen en iets te komen brengen in plaats van alleen maar halenà¢â‚¬.

Inbreng MijnStudent
Wat is de inbreng van MijnStudent op het evenement? Scheepstra: à¢â‚¬Å“We tonen aan dat je door slim uitbesteden geld kan besparen. Voor eenvoudige klussen zet je handige studenten in. Op dit event zijn we aanwezig met een PC-student en een Caterstudent om gasten te laten proeven aan onze diensten.

MijnStudent in Zwolle
MijnStudent is een bedrijf dat studenten inzet voor eenvoudige klussen bij particulieren en organisaties. Zo heeft MijnStudent o.a. verhuisservice, een klussendienst, computerhulpservice en schoonmaakhulp in haar dienstenpakket zitten. Onlangs werd het bedrijf zesde in de strijd om de Challenger 50 van ondernemersblad Sprout. Het in 2008 opgerichte en in Utrecht gevestigde bedrijf opent op 1 maart aanstaande haar deuren in Zwolle. Eind dit jaar volgt Amsterdam, vanaf 2011 opent elk kwartaal in een nieuwe stad een filiaal haar deuren.
à¢â‚¬Æ’