(Persbericht) Capelle a/d IJssel, 30 augustus 2010 - StreamServe, marktleider voor business communication oplossingen voor documentefficiency en customer experience management, heeft Laurence O‘˜Hagan aangesteld als Chief Technology Officer. O‘˜Hagan is in deze rol verantwoordelijk voor het aansturen van de strategische visie en plannen voor StreamServe‘˜s innovatieve oplossingen, het ontwikkelen van producten en technische ondersteuning.

O‘˜Hagan heeft aanzienlijk veel ervaring als visionair en heeft een zeer gedegen technische expertise. Hij wordt gezien als een expert op het gebied van het automatiseren van documenten en gerelateerde technologieën. Voor zijn bemoeming bij StreamServe was hij Chief Technology Officer voor de afdeling Customer Communications Management van Pitney Bowes Business Insight (PBBI). Deze positie heeft hij bij Pitney Bowes in 2004 gekregen, nadat ze Group 1 Software hebben overgenomen. Daarvoor was hij Chief Technology Officer Customer Communications Systems bij Group 1 Software. O‘˜Hagan is opgeleid in Londen als natuurkundige.

´We zijn binnen StreamServe erg verheugd met de komst van Laurence O‘˜Hagan‘˜, zegt Dennis Ladd, president en CEO van StreamServe. ´Met zijn kennis over techniek, producten en zijn marktvisie zal hij ons gaan ondersteunen bij het plannen en ontwikkelen van producten, waarmee we onze technologie kunnen uitbreiden naar nieuwere gebieden. Voorbeelden hiervan zijn op cloudgebaseerde oplossingen.‘˜

###

Over StreamServe
StreamServe is wereldwijd leverancier van Enterprise Document Presentment-oplossingen; de standaard voor zakelijke communicatie. De software is eenvoudig te implementeren en te onderhouden en zorgt voor dynamische documentopmaak, document process automation en enterprise output management.  Hiermee komt StreamServe tegemoet aan de uitdagingen van het bedrijfsleven voor het produceren en leveren van gepersonaliseerde documenten in elk formaat. 

StreamServe‘˜s geavanceerde softwareoplossingen vereenvoudigen het proces van het samenstellen en automatiseren van business communications. Hierdoor zijn bedrijven in staat de waarde en winstgevendheid van hun zakelijke relaties te verhogen. Hierbij wordt optimaal gebruik gemaakt van bestaande applicaties zoals ERP, CRM en ECM.

Het bedrijf werd opgericht in 1997, heeft zijn hoofdkantoor in Burlington (VS) en beschikt wereldwijd over 14 kantoren. StreamServe bedient meer dan 5.000 klanten in 130 landen, voornamelijk in de financiële dienstverlening, utilities, productie-, distributie-en telecomsector. Nederlandse klanten zijn onder meer Agis Zorgverzekeringen, BMW, Essent, PiCompany, Siemens Financial en TUI Nederland. StreamServe's strategische partners zijn Adobe Systems, IBM, Infoprint Solutions Company, Lawson en SAP. StreamServe is op de conferentie SAP for Utilities 2009 als enige technologieleverancier beloond met de à¢â‚¬Å“SAP Collaboration Fuels Innovation Awardà¢â‚¬. StreamServe heeft deze award ontvangen vanwege de integratie met SAP-oplossingen voor het ontwikkelen van innovatieve oplossingen die tegemoet komen aan de huidige en toekomstige eisen en wensen van de business. Kijk voor meer informatie over de wijze waarop de business communication-oplossingen van StreamServe efficiëntie en lagere kosten kunnen bereiken op www.streamserve.com.

Meer informatie:
StreamServe
Maria Tunnisen
Tel: +31 (0)10-711 51 00
E-mail: [email protected]

Co-Workx
Aleksandra Andjelic
Tel: +31 (0)6-24 24 56 79
E-mail: [email protected]
www.co-workx.nl