In het kersverse programma (Ned. 3) van Jort Kelder 'Bij ons in de BV' opent het ontwerpersduo ´Michael & Giso‘˜ live haar Online Store. De jonge ontwerpers Michael Oei (26) en Rolf-Giso Heijkoop (26) lijken met hun kledingzaak in Breda en het bijbehorende nieuwe winkelconcept voor mannen, een gat in de markt te hebben gevonden.

Het concept is speciaal bedoeld voor mannen, die geen tijd of zin hebben de winkelstraten te betreden. Bijzonder is dat bij de klant eenmalig de maten voor een overhemd worden opgenomen, waarna hij vervolgens zelf zijn eigen creaties (te denken aan: diverse kleuren, verschillende kwaliteitstoffen en patronen) kan ´ontwerpen‘˜ en bestellen. Na vanavond is dit alles dus tevens mogelijk via de Online Store, te vinden op: http://store.michael-giso.com

Michael Oei en Rolf-Giso Heijkoop begonnen na het afronden van hun universitaire opleidingen, klein in Tilburg. Al snel bleek dat het idee van à©à©n keer opmeten en daarna je eigen creaties samenstellen, een eenvoudig en tevens succesvol concept was. De klant krijgt een op maat gemaakt overhemd en wint bij meerdere bestellingen immers een hoop tijd. Het maathemd wordt daarbij altijd binnen drie weken geleverd.

Het bescheiden succes smaakte naar meer en dat leidde in mei 2009 tot het openen van een eigen kledingzaak in Breda. Dit ging niet geheel zonder ophef. Het label en de winkel gaan sinds mei onder de noemer ´Michael & Giso‘˜. Het ontwerpersduo veranderde de oorspronkelijke naam ´Michael & Rolf‘˜ na protest van de bekende Nederlandse ontwerpers Victor & Rolf. Vlak voor de opening van hun winkel in Breda, boden Michael Oei en Rolf-Giso Heijkoop in het programma RTL Boulevard hun excuses aan en besloten onder ´Michael & Giso‘˜ verder te gaan.

Na het veranderen van hun naam, het openen van een eigen zaak, wordt vanavond (Ned. 3, 21.35 uur) dus samen met Jort Kelder de volgende stap gezet. Zodra de klant en de maten bij ´Michael & Giso‘˜ bekend zijn, houdt het simpelweg in: een paar keer klikken en thuis een eigen maathemd ontwerpen. Met deze ´tweede winkel‘˜ hoopt het fashion duo de klandizie en het succes verder uit te breiden.

NOOT VOOR DE REDACTIE
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Michel Elings, Communicatie en PR van Michael & Giso
Tel: 076 513 88 60
Email: [email protected]
Website: www.michael-giso.com

Website: http://www.michael-giso.com

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular