(EMEA Persberichten) HOOGEVEEN- The Chesterfield Brand, bekend van de robuuste gecapitonneerde leren banken en sofa‘˜s introduceert dit najaar een unieke art-collectie. In samenwerking met regionale kunstenaars brengt het merk originele varianten op de bekende Chesterfield fauteuil.

Het eerste kunstproject heet ´Newspapers around the world by Chesterfield‘˜ en is bewerkt met echt krantenpapier. In totaal worden er op deze manier vijftig fauteuils van vijftig verschillende kranten uit vijftig verschillende landen met de hand vervaardigd. Eigenaar van het interieurmerk Jodi Hoogeveen legt uit: à¢â‚¬Å“Als antwoord op de massaproductie van de bekende woonketens willen mensen tegenwoordig weer terug naar authenticiteit. Er is dan ook een duidelijke vraag naar unieke objecten om interieur persoonlijker te maken. Wij spelen in op deze trend met dit ludieke kunstproject. Zo is elk exemplaar uit de ´Newspapers around the world‘˜ serie genummerd en leveren wij er een speciaal certificaat bij. Het zijn echte collector‘˜s items.à¢â‚¬

Met de art-collectie zetten de makers van Chesterfield ook een statement. à¢â‚¬Å“Onze visie is eeuwenoud vakmanschap te integreren in de hedendaagse woontrends. Wij brengen de authentieke Engelse Chesterfield stijl maar dan met een edgy trendy twist. Daar is vraag naar. Deze art-collectie is hiervan een goed voorbeeld, maar ook onze zijdelijn, de Chesterfield Diamonds- en de Electic color collectie zijn hier uitingen van,à¢â‚¬ vervolgt Hoogeveen.

De prijs van een unieke ´Newspapers around the world by Chesterfield‘˜ fauteuil bedraagt €9800,- inclusief wereldwijde bezorging. Op korte termijn komt het meubelmerk met een tweede kunstproject.

Meer weten over deze collector‘˜s items? Kijk op www.chesterfieldart.com.

--------------------------------------------------------

Voor meer informatie en beeldmateriaal:
Bestfurn B.V
T.a.v. Jodi Hoogeveen- The Chesterfield Brand
Tel: 31 (0)528 23521
Mail: [email protected]