Persbericht

Nadat alle veranderingen geproduceerd zijn, wat leidt tot de voortdurende expansie, veranderd de Spaanse online reisbureau, Travelgenio, ook zijn hoofdkwartier adres aan de nabijgelegen cl. Albasanz nr.15 in Madrid.

Dit jaar, na het melden van € 90M van de bruto-omzet, na het openen van nieuwe internationale markten, ook het verhogen van zijn werknemers en met een belangrijke stijging van haar lijst en de klant kanalen, was de uitbreiding en verandering van locatie een noodzakelijke inzet om de kwaliteit van dienstverlening te bieden dat aangeboden wordt sinds de oprichting in 2010.

Het hoofdkantoor verandering vindt plaats gelijktijdig met de viering van haar 3e verjaardag en het is een verdere stap in het business plan van het reisbureau om te kunnen omgaan met haar uitbreidingsplan.

Geconfronteerd met de aanwezigheid in de Spaanse, Britse en Franse markt in 2012, heeft dit jaar Travelgenio aan haar portfolio ook landen toegevoegd als Duitsland, Italië, Portugal en Nederland. De volgende stap voor het agentschap is om nieuwe markten binnen haar Europese uitbreidingsplan toe te voegen.

Voor 2013, toen het aantal boekingen sterk toegenomen was, verwacht Travelgenio een omzet van meer dan € 150M te bereiken

In woorden van de CEO, Mariano Pelizzari, "dit jaar zijn we speciaal enthousiast over de veranderingen die we hebben in het bedrijf. Aangezien dat ons dagelijks werk het succes heeft dat we verwachte in de termen van kwaliteit, die onze resultaten garanderen, is een stimulans om te proberen om verder onze waarde propositie en onze klantenservice te verbeteren. "

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform