(EMEA Persberichten) De optische pasmarkeerherkeninng van i-cut® kan nu ook op de Speedy 300 van Trotec geïnstalleerd worden.

Haaksbergen, 3 augustus 2010. Ook Trotec (www.troteclaser.nl) was present op de FESPA beurs in Mà¼nchen, de internationale beurs voor de zeef -, digitale- en grootformaatdrukkerrijen. Daar introduceerde Trotec voor het eerst het i-cut®-Systeem op een Speedy 300. Momenteel zijn de eerste systemen met dit systeem al operationeel.

Lasersnijden: eenvoudig en individueel
Bedrukte naamplaten, displays, folies of POS materiaal kunnen dankzij de lasertechnologie gecombineerd met i-cut® individueel gesneden worden.
Hoe werkt i-cut®?
à¢â‚¬¢ Registratiepunten worden afgedrukt langs de te snijden afbeelding
à¢â‚¬¢ De camera bepaalt de afmetingen van de afbeelding met behulp van voornoemde registratiepunten
à¢â‚¬¢ Herkent eventuele afwijkingen in het drukwerk
à¢â‚¬¢ Past de snijlijn automatisch en dynamisch aan. Om het even of het om een lineaire of niet-lineaire vervorming of rotatie gaat.
à¢â‚¬¢ Bedrukt acryl, MDF, polyester, karton, papier of textiel kunnen zonder vervorming met de hoogste precisie bewerkt worden.
à¢â‚¬¢ Meer informatie: http://www.troteclaser.com/nl-NL/producten/software/Pages/Laser_Tools_iCut.aspx

Voor grote systemen, zoals het Speedy 500 of het SP1500 lasersysteem wordt i-cut® al sinds langere tijd succesvol ingezet. De combinatie van een i-cut® systeem en microcamera bij kleinere lasersystemen is echter nieuw.

Foto‘˜s:
Meer Trotec product- en bedrijfsfoto‘˜s kunt u vinden onder www.troteclaser.nl.

Over Trotec:

Trotec is een leidend leverancier van geavanceerde lasertechnologie en introduceert regelmatig trendsettende innovaties. Als onderdeel van de Trodat-groep produceert en verkoopt Trotec de meest geavanceerde en snelle lasersystemen van de hoogste kwaliteit.
Deze systemen zijn uitermate geschikt voor het lasergraveren, lasermarkeren en lasersnijden van de meest uiteenlopende lasergraveerbare materialen en grondstoffen.
Bovendien levert Trotec een ongeëvenaarde service en technische ondersteuning. Trotec is werkgever van 185 mensen en de Trotec lasersystemen zijn momenteel in meer dan 90 landen operationeel.
Meer informatie kunt u vinden op www.troteclaser.nl

Voor meer informatie:

Maurits Breedveld
Tel.: +31 / 53 / 574 15 15
E-mail: [email protected]