(Persbericht) Op Twipper.nl worden de Twitter berichten (tweets) van honderden Bekende Nederlanders verzameld. Dit zijn tweets van VIP‘˜s op het gebied van Media, Sport, Politiek en de Entertainment branche. Inmiddels zijn er al bijna 450.000 tweets op de site getoond.

De tweets van deze Bekende Nederlanders worden ingedeeld in een viertal rubrieken en overzichtelijk aan de bezoeker aangeboden. Hierdoor is het ook mogelijk voor mensen die zelf geen Twitter gebruiken, eenvoudig de tweets van onze BN-ers te volgen. Ook voor Twitter gebruikers die al veel mensen volgen en hiermee een te volle Twitter timeIine hebben, is Twipper.nl een uitkomst; het is nu niet meer nodig om zelf Bekende Nederlanders te volgen.

Op Twipper worden dagelijks nieuwe VIP‘˜s toegevoegd zodat een steeds beter beeld ontstaat van wat sporters, politici, artiesten, presentatoren en journalisten bezig houdt. Daarnaast publiceert Twipper meerdere keren per dag links naar nieuwsberichten over Nederlandse VIP‘˜s en is er regelmatig een opmerkelijke video.

Nederland is nummer 1 in de wereld wat betreft het gebruik van Twitter. Volgens recent onderzoek bezoekt iedere maand à©à©n op de vier Nederlander een sociaal netwerk als Twitter (onderzoek comScore, april 2011). Bij evenementen als Pinkpop, een TV show als de X-Factor of bij voetbalwedstrijden van het Nederlands Elftal, wordt Twitter dan ook massaal gebruikt. Twipper biedt tijdens deze evenementen livestreams met Twitter berichten van het evenement aan. Hierdoor is het zeer eenvoudig geworden om een evenement, TV show of voetbalwedstrijd online te volgen.

Met het Pinkpop festival in aantocht start Twipper een aktie: ´Twipper Pinkpop Reporter‘˜. Mensen die Pinkpop bezoeken en bereid zijn om enkele foto‘˜s vanaf het festivalterrein naar Twipper te sturen, kunnen zich aanmelden als ´Twipper Pinkpop Reporter‘˜. De ingezonden foto‘˜s worden naast de Twitter berichten op de site getoond. Uiteraard kunnen foto‘˜s ingestuurd worden via Twitter maar ook via email. Bij 25 aanmeldingen zal de aktie doorgang vinden.

Met Twipper.nl wordt het nog leuker en eenvoudiger om Bekende Nederlanders en leuke evenementen online te volgen. Ook voor mensen die zelf geen Twitter gebruiken!