Persbericht
Oosterhout 15 juli 2010

easyFairs® HORECA 2010, 25 en 26 oktober Autotron Rosmalen:
EASY BUSINESS IN ROSMALEN!

Wat is easyFairs® HORECA?
Creatieve ideeën, gerichte adviezen à©n Brabantse gezelligheid. Dat zijn de belangrijkste ingrediënten van de easyFairs® HORECA vakbeurs die op 25 en 26 oktober voor de tweede maal haar deuren opent in Autotron Rosmalen.

Een à¢â‚¬Å“must beà¢â‚¬ voor iedere ondernemer/manager die actief is in de horecasector. Gedurende twee dagen kan op een tijds- en kostenefficiënte manier worden genetwerkt en een totale update van de markt worden verkregen. Nieuwe producten en concepten op het gebied van eten en drinken, maar ook aanverwante zaken waar iedere horecaprofessional mee te maken heeft, komen uitgebreid aan bod.

Wie zijn er welkom?
Met de beurs in Rosmalen rekent easyFairs op professionele bezoekers uit heel Brabant, maar zeker ook van buiten de provincie. Horeca-eigenaren, (chef)koks, facilitair managers, food- en beveragemanagers, managers actief in de recreatie- en leisuresector, (party)cateraars en traiteurs. Kortom, alle horecaprofessionals zijn van harte welkom.

Wie komt u tegen op de beurs?
De komende editie van easyFairs® HORECA zal ten opzichte van vorig jaar twee keer zo groot zijn. De categorieën food en drinks zijn flink uitgebreid, maar ook de categorieën buitenleven en bedrijfskleding zijn beter vertegenwoordigd. Nieuwe exposanten als Beemster Kaas, Silletti, JURA Nederland, Zwanenberg Food Group, Wild & Gevogelte Groep / Hollands Wildhuis, Bakery Stars en Dielissen Desserts zijn enkele voorbeelden van kwalitatief hoogstaande exposanten die perfect in het beursconcept van easyFairs® HORECA passen.

Het easyFairs concept
Tijds- en kostenefficiënt. Dat zijn de sleutelwoorden binnen het concept van easyFairs, vakbeursorganisator en onderdeel van de Belgische Artexis Group, bekend van onder meer HORECA EXPO Gent. easyFairs kiest voor compacte beurzen van twee dagen. Alles wordt bovendien door easyFairs geregeld.

Sales executive Thijs Driessen van easyFairs legt uit: à¢â‚¬Å“Een horecaprofessional kan bij ons op de beursvloer in een dagdeel een update van de complete markt krijgen. Vervolgens heeft hij in datzelfde dagdeel ook nog eens die mensen ontmoet die hij wilde ontmoeten! Dit alles uiteraard in een gezellige ambiance".

Naast het leggen van contacten en het bekijken van de nieuwste ontwikkelingen bij de diverse stands, kunnen bezoekers ook deelnemen aan de zogenoemde learnShops࢑ž¢, onafhankelijke mini-seminars waarvoor aanmelding vooraf niet noodzakelijk is.

Dit jaar nodigt easyFairs wederom alle horecaprofessionals uit om naar Autotron Rosmalen te komen. Reken er maar op dat al uw zintuigen geprikkeld zullen worden!

Exposanteninformatie
Deelnemen als exposant aan easyFairs® HORECA is nog mogelijk. Neem voor meer informatie hierover contact op met Thijs Driessen. Telefoon: +31 (0)162 408 996 of via e-mail: [email protected] Het reserveren van een stand kan ook via de website: easyFairs.com/HORECA-NL.

Bezoekersinformatie
Bezoekers van easyFairs® HORECA kunnen voor het complete en actuele programma terecht op de website: easyFairs.com/HORECA-NL. Hier kunnen ze zich vanaf begin augustus registreren voor GRATIS toegang tot easyFairs® HORECA. De openingstijden van de beurs zijn maandag 25 oktober van 11.00 - 20.00 uur en dinsdag 26 oktober van 11.00 tot 18.00 uur. De beurs is GRATIS toegankelijk net als het parkeren bij Autotron Rosmalen.