(Persbericht) MO Group International breidt hun ervaren Braziliaans Portugees team voor lokalisatie uit om te voldoen aan de groeiende vraag

In 2010 heeft MO Group International, een meertalig game-lokalisatie- en vertalingsbedrijf, voor accurate en uitgebreide videogame-lokalisatie gezorgd om zo nieuwe, gelokaliseerde inhoud naar Brazilië te kunnen brengen.

Dankzij hun ruime ervaring in game-lokalisatie in meer dan 40 talen, heeft MO Group International reeds gewerkt met een grote groep van internationale game-ontwikkelaars en -uitgevers om software accuraat te vertalen voor afzetmarkten wereldwijd. Na een jaar van spectaculaire groei in de Braziliaanse gaming-industrie, gaat MO Group International nu hun team van Braziliaans Portugese lokalisatie-experts uitbreiden om aan de groeiende vraag in Brazilië te voldoen.

à¢â‚¬Å“De Braziliaanse gaming-industrie staat al een tijdje bekend om zijn gigantisch groeipotentieel,à¢â‚¬ zegt VP Business Development Orad Elkayam, à¢â‚¬Å“dus in combinatie met de ervaring en knowhow van MO Group International, kunnen game-ontwikkelaars en -uitgevers er nu zeker van zijn dat hun titel dit groeiende Braziliaanse publiek bereikt.à¢â‚¬

Met 4 grote gametitels momenteel op de markt en 3 nieuwe titels onderweg, kunnen de Braziliaans Portugese vertalingspecialisten van MO Group International al trots terugkijken op een ongeëvenaarde prestatie in de lokalisatie van zowel singleplayer verhalende games als Massively Multiplayer Online Games (MMO). Door de uitbreiding van hun team, kan MO Group International nu zonder problemen langetermijnoplossingen garanderen op het vlak van zeer nauwkeurige lokalisatiediensten voor Brazilië.

Over MO Group International
MO Group International is een snel groeiend bedrijf dat zich bezighoudt met game-lokalisatie en game-testing in meer dan 40 talen. De internationale klantendienst legt de nadruk op klanttevredenheid en biedt een ruim aanbod van op maat gemaakte oplossingen, aangepast aan de unieke behoeftes van elke klant. Lees meer op www.mogi-translations.com.