(Persbericht) Win fantastische prijzen tijdens de o.b.® eindejaarsactie

Almere, 16 december 2010 o.b. lanceert in december een spetterende actie met fantastische prijzen. Koop và³à³r 31 december 2 o.b. producten en maak kans op een geweldige reis naar New York voor 2 personen. Daarnaast zijn er ruim 1.000 andere coole prijzen te winnen zoals mooie reiskoffers van American Tourister by Samsonite en abonnementen op populaire vrouwenmagazines.

Het enige wat je hoeft te doen is na aankoop van 2 o.b. producten de kassabon te bewaren en de website http://www.ob-tampons.nl te bezoeken. Laat daar je gegevens achter en maak kans op een van de fantastische prijzen!

o.b.: al 60 jaar vrijheid voor vrouwen
o.b. is als eerste tampon zonder applicator geïntroduceerd in 1950 en bestaat dit jaar dus 60 jaar. De tampon is ontwikkeld door de gynaecologe Dr. Judith Esser, die zelf een fervent zwemster was. Zij begreep als geen ander wat de actieve vrouw nodig had om volop in het leven te staan.

Sinds de lancering onderging o.b. vele productinnovaties. Daarbij is de basisgedachte altijd hetzelfde gebleven; à¢â‚¬Å“Haal het maximale uit je dag met o.b.à¢â‚¬ Het geeft vrouwen de kans om vrij te zijn in wat ze doen, ook tijdens de menstruatie. Of dit nou zwemmen, sporten of naar het werk gaan is, o.b. biedt comfort en bescherming tijdens elk moment van de dag.

Vandaag de dag worden er ruim 2 miljard o.b. tampons geproduceerd welke naar circa 30 landen worden geëxporteerd. In Nederland is o.b. marktleider met een stijgend marktaandeel van 78,2% binnen de tampon markt.

Voor meer informatie over o.b. en de eindejaarsactie, bezoek de o.b. website http://www.ob-tampons.nl.
--------------------------------------------------------------
Noot voor redacties:

Dit persbericht staat ook op de o.b. website http://www.ob-tampons.nl/ob-products/promotions

U mag de teksten en beelden gebruiken onder voorwaarde van vermelding: o.b. (http://www.ob-tampons.nl).

Vragen
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Johnson & Johnson Consumer Benelux
Benoit Cardinael
e-mail: [email protected]