(Persbericht) De nieuwe Waterflosser࢑ž¢ Nano serie van Waterpik® heeft een 50% kleiner design en alle klinische voordelen zoals de bestaande Waterflossers dat hebben.
Naarden, 1 juni 2011 Waterpik®, een leidende ontwikkelaar en fabrikant van innovatieve persoonlijke verzorgingsproducten, heeft de lancering van een nieuwe serie producten bekend gemaakt onder de naam Waterflosser Nano.
De Nano serie heeft een 50% kleiner design waardoor deze gemakkelijk op een wastafel past en gemakkelijk op te bergen is of mee op reis te nemen.
De drie nieuwe modellen zijn voor verschillende doelgroepen bestemd; voor mensen met weinig ruimte op de wastafel, om mee op reis te nemen of speciaal voor kinderen.
Het model voor kinderen kan ook gebruikt worden voor het schoonmaken van beugels.
Een Waterflosser Nano maakt gebruik van de nieuwe Waterflosser technologie en is klinisch bewezen tot twee keer zo effectief als het gebruik van flossdraad.¹ Recente studies laten zien dat de Waterflosser tot drie keer effectiever is dan het gebruik van flossdraad rondom beugels.² Een Waterflosser van Waterpik® is het meest geadviseerd door tandartsen en mondhygiënisten.
Een Waterflosser is het alternatief voor iedereen die niet wil of kan flossen, is makkelijk in gebruik en het kost à©à©n minuut per dag om de gezondheid van het tandvlees te verbeteren.
Meer informatie over het onderzoek, producten of een demonstratievideo is te vinden op http://www.waterpik.nl.

________________________________
¹)Rosema NAM et al. The effect of different interdental cleaning devices on clinical parameters. J Dent Res 2010; 89(Spec Iss B): Abstract #3797 data on file
²)Barnes CM, Russell CM, Reinhardt RA, Payne JB, Lyle DM. Comparison of irrigation to floss as an adjunct to toothbrushing: effect on bleeding, gingivitis and supragingival plaque. Journal of Clinical Dentistry, 2005; 16(3):71-77.