Weddingplanner WITenzo (http://www.weddingplanner-witenzo.nl/) is vanaf 2010 ook beschikbaar als ceremoniemeester.

Naast de organisatie van huwelijken richt de weddingplanner van WITenzo zich nu ook op professioneel ceremoniemeesterschap. Het bruidspaar neemt zelf de organisatie ter hand en kan voor een ceremoniemeester bij weddingplanner-WITenzo terecht. Familie of vriend(in) vragen als ceremoniemeester is nog heel gebruikelijk in Nederland, het wordt veelal gezien als erebaan maar steeds meer bruidsparen en familie en vriend(in) realiseren zich dat zij niet kunnen genieten op de dag zelf. Het is vaak een druk programma met verschillende locaties, vele leveranciers, waardoor de ceremoniemeester steeds vooruit moet om alles te checken en te regelen. Als het niet helemaal vlekkeloos verloopt kunnen er ook spanningen in de relatie ontstaan, het moet tenslotte een droombruiloft worden.
Door een ceremoniemeester van weddingplanner-WITenzo in te schakelen kan dit worden voorkomen.
De huwelijksdag wordt op een professionele wijze in goede banen geleid en de ceremoniemeester van weddingplanner-WITenzo is ook het aanspreekpunt voor het bruidspaar en de gasten. Er is altijd een plan B voor onvoorziene zaken.

WITenzo (http://www.weddingplanner-witenzo.nl/) is een professioneel weddingplanbureau dat gespecialiseerd is in de organisatie van unieke en bijzondere bruiloften. Zij organiseert huwelijken van A tot Z maar ook losse onderdelen van de huwelijksdag.
De weddingplanner van WITenzo kent de markt, is op de hoogte van de laatste trends en heeft een uitgebreid netwerk van gerenommeerde en exclusieve leveranciers. Ingrediënten die nodig zijn om een onvergetelijke huwelijksdag te organiseren.
Door de persoonlijke aanpak, oog voor detail, gevoel voor stijl, creativiteit en organisatorische talenten weet de weddingplanner van WITenzo bruiloften tot een ongekend succes te maken. Het bruidspaar heeft zo wel de voorpret maar niet de stress met de weddingplanner van WITenzo.

*******

Niet voor publicatie
Contact:
WITenzo Weddings & Events
Pauline Vollrath
[email protected]
+31 6 111 45 204