Zaandam, 4 november 2009 - Chocolade en bonbons, wie smult er niet van? Lekker om uit te delen bij de koffie of thee (of stiekem tussendoor als niemand het ziet) of als klein cadeau voor familie en vrienden. Verkade introduceert Chocolade mini‘˜s; (h)eerlijke kleine repen Verkade Fairtrade Chocolade in de smaken melk, puur, hazelnoot-melk en wit. En speciaal voor de feestdagen kun je dit jaar je eigen wenskaart vol Verkade Chocolade versturen via http://www.verkade.nl. Dat is pas een verrassing in de brievenbus!

Chocolade mini‘˜s met eigen foto wenskaart
Voor al die mensen die een speciale wens verdienen, heeft Verkade wenskaarten met een persoonlijke boodschap erop vol met kleine chocolade repen. Voor de voorkant van de wenskaart kan men kiezen voor typische wenskaart afbeeldingen à³f je eigen foto! Hiermee creëer je een orgineel en uniek cadeau. Deze wenskaarten kunnen van half oktober tot eind december verstuurd worden via onze website http://www.verkade.nl. De kosten zijn € 8,95 per stuk inclusief verzendkosten.

Verkade Fairtrade Chocolade is snoepen met een goed gevoel
De chocolade repen dragen, net als de rest van het Verkade Chocolade assortiment, het Fairtrade Max Havelaar keurmerk; dat wil zeggen dat voor de grondstoffen (zoals cacaobonen) een eerlijke, kostendekkende prijs is betaald aan de boeren. Bovenop deze prijs ontvangen ze bovendien een vaste ontwikkelingspremie om hun achterstand in te halen. Zo kunnen de boeren gezamenlijk investeren in het bouwen van scholen of het slaan van waterputten, maar ook in de verbetering van hun bedrijf à©n in milieubesparende maatregelen.

Website: http://www.verkade.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular